Pasi Lehtonen liittyy SCW-valmennukseen

Marko Vehmanen ja Pasi Lehtonen vastaavat SC Wolvesin valmennuksesta kaudella 2021-2022.

Marko Vehmanen aloitti heinäkuun lopulla neljännen kautensa Wolvesin peräsimessä. Alla on kausi 3. divisioonaa, kausi 2. divisioonaa, puolikas kausi Suomisarjaa ja yhdet Divarikarsinnat, mutta nyt vuorossa on ensimmäistä kertaa sarja, josta on jo jonkinnäköinen näkemys muodostunut. Se ei voi olla heijastumatta tekemiseen, että nyt tiedetään mitä sarja vaatii ja mitä pitää pelissä kehittää.

Viimeiset kaksi kautta Vehmasen kanssa valmennuksessa toiminut Juho Salonen siirtyi uusien haasteiden pariin, ja tilalle saapui viimeksi FBC Turku 2:a valmentanut Pasi Lehtonen. Ennen Beeceen kakkosporukkaa Lehtonen on valmentanut kaudet 2017-2019 Loimaan Leiskussa ja sitä ennen FoSu:ssa (2005-2017 sekä junnuvalmentajana että viimeiset 6 vuotta ensin miesten edustusjoukkueen apuvalmentajana ja sitten vastuuvalmentajana).

Wolves kiittää Juhoa kuluneesta kahdesta kaudesta ja toivottaa Pasin tervetulleeksi laumaan!

Vehmasen ja Lehtosen luotsaama SCW valmistautuu kovaa vauhtia kohti tulevaa Suomisarja-kautta, ottakaa SC Wolvesin somekanavat haltuun niin tiedätte missä mennään. Valmentajat on nyt julki, kohta julkaistaan pelaajalistaa!

//DL

 

Free Joomla! templates by Engine Templates