Sarjakärki vakuutti Paraisilla

Lahtelainen Pelicans SB näytti lauantaina PUNT:issa, miksi joukkue löytyy sarjataulukon piikkipaikalta.

Kotijoukkue SC Wolves sai otteluun lentävän lähdön, ja johti ajassa 9.02 jo maalein 4-1. Tommi Hellman avasi maalikarkelot uransa ensimmäisellä Suomisarjamaalilla (ja -pisteellä), mutta Pelicans kuittasi vain pari minuuttia myöhemmin. Tämän jälkeen kuitenkin Oskari Laaksosen kahdella maalilla ja Severi Kostiaisen yhdellä Wolves iski kolme osumaa putkeen ja tilanne näytti jo oikein hyvältä. Niin vain Pelicans kuitenkin hiipi vielä ennen erätaukoa maalin päähän, ja tauolle lähdettiin siis lukemista 4-3.

Toisen erän kärkeen Pelicans nousi tasoihin, mutta Severi Kostiainen onnistui vielä kerran viemään kotijoukkueen johtoon. Ottelun jälkimmäisen puoliskon aikana molemmilla oli varmaankin yhtä paljon tekopaikkoja, mutta maaleja iskivät enää pussinokat. Toisessa erässä Wolvesin verkko heilui vielä kahdesti ja päätöserässä kolme kertaa.

Ottelun loppulukemat 5-9 venähtivät pelitapahtumiin nähden turhan isoiksi, mutta pisteet lähtevät täysin ansaitusti Lahteen. Kaikki muu olisi vaatinut täydellisen onnistumisen, jota ei lauantaina Wolvesilta nähty.

Kotipeliputkea on yksi matsi jäljellä, ensi lauantaina Classic United vierailee Paraisilla. Sama aika, sama paikka, tervetuloa!