SC Wolves järjestää Minipallon MM-turnauksen Paraisten Pajbackalla lauantaina 13.7.2019!

Minipallo on käytännössä jalkapalloa, mutta pienemmässä mittakaavassa. Kenttä, maalit ja pallo on pienempiä - tämä laji on jokaiselle tuttu lapsuudesta!

Minipalloturnaus pelataan MM-kisahenkisesti niin, että jokainen ilmoittautunut joukkue "edustaa" valitsemaansa maajoukkuetta. Peliasut tulevat jokaiselle joukkueelle järjestäjiltä. Turnaukseen otetaan mukaan maksimissaan 32 joukkuetta ilmoittautumisjärjestyksessä. Jokaiselle joukkueelle taataan vähintään neljä ottelua.

Turnaus on aikaisemmin järjestetty menestyksekkäästi Pietarsaaressa, mutta nyt tapahtuma tuodaan myös Paraisille. Videolta voit katsoa, miltä meininki on näyttänyt Pietarsaaren turnauksessa: https://www.facebook.com/bjornvikensif/videos/1976191699267484/

Osallistumismaksu 290€ / joukkue. Osallistumismaksu sisältää vähintään neljä ottelua, peliasut turnauspäiväksi sekä erotuomaripalkkiot.

Turnaus pelataan alustavan ohjelman mukaan kello 8-18 välisenä aikana, tarkka otteluohjelma vahvistetaan myöhemmin.

Pajbackan kioski ja anniskelualue palvelevat normaaliin tapaan.

Kasaa siis joukkueesi esim. kavereista tai työporukasta ja ilmoittaudu mukaan kesän hauskimpaan urheilutapahtumaan tällä lomakkeella: https://goo.gl/forms/RFHt9XaPjNrq7pfe2

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 31.5.2019.

Lisätiedot / kysymykset: Henri Filatoff, 040 1470503, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

TERVETULOA!

 

 

Minipallon säännöt:

 1. Kentän mitat 43m x 29m
 2. Maalin mitat 2,70m x 1,55m
 3. Pallo kokoa 2.
 4. 5 kenttäpelaajaa + maalivahti. 
 5. Turnauskokoonpanoon saa merkitä 15 pelaajaa. Yhdessä ottelussa joukkue saa käyttää 11 eri pelaajaa.
 6. Ei paitsiota.
 7. Rajapotku rajaheiton sijasta.
 8. Vapaapotkuissa vastustajan muuri 5 m etäisyydellä.
 9. Maalivahti ei saa avata peliä heittämällä palloa suoraan yli keskiviivan (sama kuin salibandyssa).
 10. Rankkarit kuten salibandyssa, eli kuljettaen keskipisteestä kohti maalia. Maalivahdin tulee pysyä rangaistusalueen sisällä koko rankkarin ajan. Kun pallo liikkuu taaksepäin rankkari on ohi.
 11. Liukutaklaukset kielletty, "vapaaseen palloon" saa kuitenkin liukua (sama kuin futsalissa).
 12. Keltaiset ja punaiset kortit kuten jalkapallossa.
 13. Vaihtojen määrä on rajoittamaton, edestakaiset vaihdot.
 14. Pelaajavaihdot suoritetaan niin, että ulos tuleva pelaaja koskettaa kentälle tulevaa ennenkuin tämä tulee kentälle.
 15. Vaihdot tehdään n. 8 metriä leveän vaihtoalueen sisällä.
 16. Pallo saadaan pelata omalle maalivahdille niin, että tämä voi ottaa pallon käsiin. Useampi syöttö peräkkäin katsotaan ajanpeluuksi (pallo tuomitaan vastustajan maalivahdille).
 17. Punaisen kortin sattuessa joukkue joutuu pelaamaan ottelun loppuun vajaamiehisenä (useamman punaisen kohdalla pelaajamäärää ei vähennetä).
 18. Ottelupituudet MM-kisoissa: 1x20min (lohkopelit), 2x15min (pudotuspelit), paitsi pronssiottelu 1x10min/golden goal.
 19. Mikäli pelaaja saa suoran punaisen kortin, on hän seuraavan ottelun pelikiellossa. Erittäin törkeissä tapauksissa pelikieltoa voidaan pidentää.
 20. Mikäli pelaaja saa kaksi keltaista korttia pelissä (=punainen), on hän seuraavassa ottelussa edustuskelpoinen. Törkeissä tapauksissa pelikieltoa voidaan antaa tuleviin otteluihin.
 21. Turnauksessa ei ole kertyviä varoituksia.
 22. Mikäli ottelu on pudotuspeleissä tasan, seuraa rankkarikisa (5 rankkaria/joukkue + mahdolliset "kerrasta poikki"-rankkarit).
 23. Loppuottelussa pelataan tasatilanteessa ennen rankkarikisaa 1x10min jatkoaika golden goal-periaatteella.
 24. Joukkueilla ei saa olla muita henkilöitä vaihtopenkillä kuin ne jotka se on ilmoittanut etukäteen järjestäjälle.
 25. Mikäli kaksi joukkuetta päätyy samaan pistemäärään keskinäisen järjestyksen määrää: Keskinäinen ottelu, maaliero, tehdyt maalit, arpa. Mikäli kolme tai useampi joukkue päätyy samaan pistemäärään järjestyksen määrää: Keskinäisten otteluiden pisteet, keskinäisten otteluiden maaliero, keskinäisten otteluiden tehdyt maalit, kokonaismaaliero, tehdyt maalit koko turnauksessa, arpa.
 26. Joukkueen pelaajat pelaavat järjestäjän osoittamilla peliasuilla.
 27. Mikäli pelaaja joutuu pelaamaan omilla shortseilla, tulee niiden olla samanväriset kuin joukkueen shortsit.
 28. Järjestäjä osoittaa myös maalivahdille pelipaidan. Mikäli maalivahti kuitenkin haluaa pelata omalla paidalla, tulee sen kuitenkin erottua molempien joukkueiden kenttäpelaajien asusta.
 29. Pelaajat eivät saa pelata korvakoruilla, kaulakoruilla, rannekelloilla tai muilla vastaavilla esineillä.
 30. Mikäli pelaaja pelaa alkoholin tai huumaavien aineiden vaikutuksen alaisena pelaaja ja koko joukkue suljetaan turnauksesta.
 31. Järjestäjä ei ole vakuuttanut pelaajia. Vakuuttaminen on siis jokaisen omalla vastuulla.
 32. Kurinpitoluonteisia tilanteita varten tai urheilullisten päätösten osalta turnauksessa on nelijäseninen kurinpitoryhmä joka käsittelee esille nousevat kysymykset. (Kurinpitoryhmä kootaan myöhemmin.)
 33. Kurinpitoryhmän päätöksiin ei voi hakea muutosta.
 34. Mikäli joukkue jättää protestin jostain, niin se joutuu maksamaan 80 euron protestimaksun. Se palautetaan joukkueelle, mikäli protesti hyväksytään.

 

Related Articles

Free Joomla! templates by Engine Templates