SC Wolves yhteistyöhön Stadiumin ja Niken kanssa

SC Wolves on vuodenvaihteessa solminut yhteistyösopimuksen Stadiumin ja Niken kanssa.


SC Wolvesin presidentti Henri Filatoff ja Stadium Teamsalesin edustajat.

SC Wolves on kasvanut jäsenmäärältään paljon viime vuosien aikana. Varustehankintoja seurassa on tehty aikaisemmin hajanaisesti, eikä välttämättä niin pitkäjänteisesti. Nyt tehtyjen yhteistyösopimuksien myötä seuran kaikki hankinnat tullaan keskittämään ja Stadium yhdessa Niken kanssa pystyy tarjoamaan seuralle laadukkaita materiaaleja mutkattomilla toimituksilla.

Wolvesin tavaratilausten helpottumisen lisäksi yhteistyö avaa uuden helpon tavan tukea seuraa. Aina kun teet Stadiumista ostoksia, mainitse kassalla joko SC Wolves miehet tai SC Wolves naiset! Tämä kerryttää seuralle bonusta, jota voimme käyttää tuleviin tavarahankintoihin. Jos vielä kaiken lisäksi ostat Niken tuotteita niin tuplasti parempi, sillä silloin seuralle sataa myös Niken merkkibonusta.

Ensimmäinen hankinta, joka tehdään uuden sopimuksen myötä on seuratakki. Susilogolla varustettu kevytuntuvatakki kustantaa 56€ ja sen voi tilata kuka tahansa. Tilaaminen tapahtuu perjantaihin 18.1. asti tästä linkistä: https://goo.gl/forms/O2VZMW4hboA6PuD23 

Tilausaikaa siis vain kolme päivää, joten älä epäröi vaan hommaa itsellesi kevättalven muodikkain vaate!

 


Henri Filatoff ja Niken edustajana Susipaidastakin tuttu Ville "Gölli" Vertainen.


Seuratakki, Clique Hudson Jkt.

Free Joomla! templates by Engine Templates