Eetu Niemi, Joel Ylistalo ja Sergei Nurmi pelaavat myös ensi kaudella Wolves-paidassa Suomisarjaa.

Eetu Niemi


Kuva: Suvi Tyynismaa

Kaudet Wolvesissa: 2021-
 
2021-2022: 18 ottelua, 1+2=3
 
Valmennuksen kommentit:
"Varma, hyvä pallollinen puolustaja. Pelaa maltilla, välillä väläyttelee nousemalla neljänneksi hyökkääjäksi tontiltaan. Hyvä laukaus, jota saisi käyttää useammin. Tärkeä jatkosopimus."
 
Niemen omat kommentit:
"Viime kesänä, kun ensimmäistä kertaa saavuin uutena palaajan SC Wolvesin pukuhuoneeseen, tiesin hyvin pian tämän olevan oikea suunta minulle salibandyn saralla. Sarjasta ensimmäinen kierros vedettiin isolla sydämellä ja vahvalla selkärangalla, joka näkyi tuloksessakin. Joulutauon jälkeen meillä joukkueena, kuin myös itsellä henkilökohtaisesti jäi liian monta kertaa pahemman kerran piippuun. Kokoajan kuitenkin tuntui siltä että pystyttiin haastamaan jokainen vastustaja."

"Kova näytönhalu on päällimmäinen ajatus tulevaan kauteen. Sarjalta odotan kovatasoisia pelejä. Viime kaudella oltiin tiukan paikan tullen aina parhaimmillamme. Se sopi meidän henkeen, oikein tekemällä pystytään mihin vaan. Sitä odotan myös, ettei tarvitsisi olla lauantaipelien jälkeen vaahtobileistä myöhässä, kun peli on taas venytetty jatkoajalle. Siihen sorruttiin aiemmin liian usein. Kuitenkin vain varsinaisen peliajan voitosta saa täydet pisteet."

"Pelillisesti pyrin tuomaan joukkueeseen pallovarmuutta ja liikettä. Kentän ulkopuolella ääntä ja pilkettä silmäkulmaan. Tehopisteiden valossa haluan tuoda lisää tulivoimaa, viime kauden pistesaldosta on harvinaisen helppo parantaa."
 

Joel Ylistalo


Kuva: Suvi Tyynismaa

Kaudet Wolvesissa: 2017-
 
2021-2022: 8 ottelua, 2+1=3
 
Valmennuksen kommentit:
"Valmennukselle tuttu kaveri, eli tiedetään mitä saadaan. Pystyy pelaamaan vähän paikkaa kun paikkaa, niin antaa hyviä mahdollisuuksia peluuttaa ja myös kilpailua paikoille. Pikkasen näkyy vielä treenaamattomuus. Kun saadaan pikkasen enemmän reeniä alle niin hyvää tulee!"
 
Ylistalon omat kommentit:
"Niin kuin muidenkin puheista on tullut selväksi, aloitettiin viime kausi hyvin ja pitkän tauon jälkeen ei täysin saatu enää omasta pelistä kiinni. Mieleen kuitenkin jäi, että tasaisen hyvällä tekemisellä meillä on mahdollisuus voittaa kenet vaan tässä sarjassa. Itsellä pari viimeistä kautta ovat olleet vähän rikkonaisia loukkaantumisten takia, joten henkilökohtasesti olisi kiva pystyä pelaamaan ehjä kausi. Joukkueeseen tuon varmasti vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Lisäksi pyrin joka ilta auttamaan joukkuetta voittamaan oli rooli sitten mikä tahansa. Ps. Aion voittaa Lempisen pistepörssissä."
 

Sergei Nurmi

Kaudet Wolvesissa: 2015-
 
2021-2022: 16 ottelua, 1+1=2
 
Valmennuksen kommentit:
"Joukkueen kokeneempaa kaartia. Hyvä peruspuolustaja jolla erittäin hyvä laukaus. Rightin kätisyydellä tuo lisää leveyttä puolustuspään vaihtoehtoihin. Hyvä kesä alla, toivottavasti saadaan jatkoa kaudella myös."
 
Nurmen omat kommentit:
"Viime kausi näytti hieman millaiseen suoritukseen joukkue parhaimmillaan pystyy. Lopputuloksesta jäi kyllä huono maku, sillä menetettiin helppoja pisteitä pitkin kautta. Tulevalta kaudelta odotan hyvää tekemisen meininkiä. Toivottavasti pystymme olemaan tasaisia viikosta toiseen ja pitämään korkeaa suoritustasoa yllä aina pitkälle kevääseen. Pyrin tuomaan joukkueeseen positiivisuutta ja haluan omalta osaltani tsempata jokaista pelaajaa niin harjoituksissa kuin peleissäkin."
  • albi.jpg
  • fredrik.jpg
  • renta.jpg
  • safrent.jpg
  • trpgroup2.jpg
  • stadium.jpg
  • manhattancity_white.jpg

Matsikalenteri

ma ti ke to pe la su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28