Taustoilla kuhisee, vaikka pelaajisto viettääkin ansaittua taukoa pitkän kauden päätteeksi.

SC Wolvesin jalkapallojaosto ei ole jäänyt tuleen makaamaan, vaikka tämän kauden osalta tuloksena olikin tippuminen sarjaporrasta alemmas. Valmistautuminen tulevaan kauteen on jo pitkällä, suuret linjat on vedetty ja suunnitelmat tehty.

Tulevan kauden rosteri säilyy pääosin samana, sillä muutamaa epävarmaa työ-/opiskelukuviota lukuun ottamatta kaikki ovat jatkamassa. Joukkueen runko on siis kasassa, mutta toki muutamaa täsmähankintaa haetaan vielä. Valmennuksen puolella Marko Malmborg on kirjoittanut jatkosopimuksen kaudelle 2019.

- "Joukkueen tavoitteena tulee olemaan nousu takaisin 3. divisioonaan. Tämän vuoksi toimintaa kehitetään edelleen ja tulemme valmistautumaan sekä harjoittelemaan asiaan kuuluvalla tavalla", kommentoi SCW-presidentti Henri Filatoff nurkan takana odottavaa futiskautta 2019.

Sudet aloittavat harjoittelun tammikuussa. Mikäli koet pystyväsi auttamaan Wolvesia tavoitteen saavuttamisessa, älä epäröi ottaa yhteyttä Henri Filatoffiin (040-1470503).

SC Wolves 2:lla uudet haasteet sarjaporrasta ylempänä

Wolvesin kakkosjoukkueen kausi päättyi hienoon sarjanousuun ja kaudella 2019 sarjataso tulee siis olemaan Vitonen. SCW 2:n osalta suunnitelmat ovat vasta pöydällä, mutta lähtökohtaisesti joukkue tulee harjoittelemaan kerran viikossa ja ne käynnistyvät vasta kun Paraisilla on kentät auki, eli kun lumet ovat lähteneet. Tännekin haemme pelaajia, mutta siitä tarkemmin sitten kevätauringon jo paistaessa.

Futsalkausi käynnistyy sunnuntaina

Viime kaudella sarjassa toiseksi sijoittunut SC Wolves lähtee alkavaan futsalkauteen nostamaan sijoitusta yhden pykälän verran. Ensisijaiset tavoitteet toki ovat peruskunnon ylläpitäminen ja hauskanpito, mutta etenkin näistä jälkimmäinen liittyy hyvin vahvasti voittamiseen. Wolvesin avauspelit mitellään sunnuntaina PUNT:issa, kauden kaikki pelit löydät tämän linkin takaa: https://vanha.palloliitto.fi/lansi-suomi/pelitoiminta/tulospalvelu/futsal-2018-2019/miehet?&lsfs1819&FM4&2

 

//DL

  • Suomen_Pumppaamohuollot_pisaralogo_vektoroitu.jpg
  • petja.jpg
  • autotarvike.png
  • bws.jpeg
  • op_parainen.png
  • crossgym_logo-02.jpg
  • KSM_Manhattan.png
  • target_white.png
  • mehilainenneo_white.png

Matsikalenteri

ma ti ke to pe la su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22
23
24
25
27
28
29
30
31