Kotivoitto!

SC Wolves piti sunnuntaina pisteet Paraisilla vahvan esityksen jälkeen. Valmistautuminen osui heti avauserän perusteella nappiin, sillä Wolves otti välittömästi tahtipuikon käsiinsä. Oskari Laaksonen ja Lassi Kukkonen avasivat maalihanat ja erän puolenvälin jälkeen Tommi Sauvonsaaren 3-0-osuma pakotti vieraat jo aikalisälle. Aivan erän loppuun loviisalaiset saivatkin aikaiseksi kavennusmaalin.

Toisessa erässä Tor nousi maalin päähän, mutta Erkka Filatoff ja Tommi Sauvonsaari pitivät maaleillaan huolen, että tämäkin erä kirjattiin Wolvesille. 5-2-maalin jälkeen iso osa loppuerästä jouduttiin vääntämään alivoimalla, mutta siitä selvittiin kunnialla.

Kolmannessa ensimmäisenä iskivät taas sinipaidat ja hetkeä myöhemmin Wolvesin ottelun kolmas jäähy vaikutti tarjoavan vieraille pääsyä voittokamppailuun. Alivoima oli kuitenkin taas vahvaa, ja kun tämän jälkeen Anton Wikströmin ja Oskari Laaksosen osumilla taululla seisoikin nopealla aikataululla 7-3, alkoi kotivoiton vieno tuoksu leijailla halliin.

Viimeisestä neljästä minuutista kolme ja puoli pelattiin taas ottelun teemaan sopien alivoimalla, mutta hävyttömän uhrautuva puolustus ja päällään seissyt Aapeli Vehosmaa pitivät huolen, että lisämaaleja ei enää nähty vaan SCW otti arvokkaat kolme pistettä itselleen.

Jos vastustaja sunnuntaina oli kova, niin tulevana lauantaina se oletettavasti kovenee pykälällä tai jopa kahdella, kun PUNT:iin vieraaksi saapuu yhden matsin tällä kaudella hävinnyt sarjakärki Pelicans. Tervetuloa taas hallille!