Joukkueenrakennus kohti Suomisarjakautta 2023-2024 on kovassa vauhdissa. SC Wolves on aiemmin julkaissut viisi jatkosopimusta, nyt vuorossa on ensimmäinen uusi pelaaja, kun Jani Mäkelä siirtyy AJT:stä Susipaitaan.

SC Wolvesin tuorein hankinta Jani Mäkelä esittäytyy:

-"SBS Maskussa aloitin joskus 10-vuotiaana ja muutamassa junnujoukkueessa tuli pelattua, Maskun lisäksi mm. TPS, FBC Turku ja Hirvensalon Heitto. Miehissä muutaman kauden SB Hirvensalossa 2. divaria. Kausi 18-19 jäi viimeiseksi, kun kesken kauden nilkasta repesi nivelsiteet ja tuli pitkä tauko. Kausi 22-23 tuli pelattua loukin jälkeen ekaa kertaa, kun kaveriporukassa perustettiin uusi joukkue (AJT) ja lähdettiin siis 5. divarista liikkeelle."

-"Wolvesin suunnasta oltiin pari kertaa yhteydessä ja tunnen joukkueesta reilun kentällisen verran pelaajia entuudestaan, joten olen kuullut joukkueesta paljon hyvää. Ajattelin, että vielä voisi kokeilla pelata vähän enemmän tosissaan, joten tartuin haasteeseen. Uskon että tuon joukkueeseen nopeutta, fyysistä pelaamista sekä maalintekovoimaa."

-"Henkilökohtaisena tavoitteena olisi, että paikat pysyisi kunnossa ja löytyisi hyvä rooli joukkueesta. Tärkeää myös että joukkue pärjää."

Wolves-koutsi Pasi Lehtonen kommentoi Mäkelän hankintaa seuraavasti:

-"Hyvän liikkeen sekä hyvän laukauksen omaava pelimies. Kyseltiin jo viime kaudella mukaan, hienoa että nyt saatiin sopimus. Tulee eittämättä murtautumaan Suomisarjatasolle ennakkoluulottomuudellaan ja röyhkeydellään. Maalivainua löytyy ja toivottavasti siitä saadaan nauttia tulevalla kaudella usein."

---------------------------------------

Mäkelän lisäksi tähän mennessä on somen puolella julkaistu seuraavat viisi jatkosopimusta:

Oskari Laaksonen

Tommi Sauvonsaari

Patri Filatoff

Teemu Pakarinen

Santeri Rekola

Lisää on tulossa, joten kannattaa viimeistään nyt ottaa SC Wolvesin somekanavat seurantaan!

 

  • renta.jpg
  • fredrik.jpg
  • albi.jpg
  • safrent.jpg
  • trpgroup2.jpg
  • manhattancity_white.jpg
  • stadium.jpg

Matsikalenteri

ma ti ke to pe la su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30