Krister Mähönen tekee paluun!

Siirtorajan kynnyksellä tipahtaa vielä yksi viimeinen paukku, kun Oskari Laaksosen ja Artturi Porkon lisäksi SC Wolvesin edustusjoukkueeseen liittyy kausilla 2016-2020 kovaa jälkeä tehnyt Krister Mähönen. Pelaamassaan 80 ottelussa Mähönen iski tehot 99+104=203.

-"Hyvää kuuluu noin yleisesti. Kolmen vuoden tauon jälkee aika maltilliset on odotukset. Peli kerrallaan, 8 peliä koitetaan selvitä ehjänä ja kerätä riittävästi pisteitä", kommentoi Mähönen paluuta.

-"Todella tyytyväisiä ollaan, että kaveri tuli auttamaan, että saadaan kelkka käännettyä. Iso palanen saatiin kiinnitettyä loppukauteen ja varmasti tuo ratkaisukykyä ja voitontahtoa. Mäihä tuo kumminkin ison annoksen luovuutta hyökkäykseen. Vaikka peleistä on aikaa, niin loistavassa kunnossa kaveri on, eikä ne taidot mihinkään ole hävinneet. Sen ovat treenit jo näyttäneet. Tietysti nöyrin askelin mennään, mutta eiköhän sieltä jotain yllätystä löydy varastosta", kommentoi Wolves-luotsi Marko Vehmanen.

Mähösen siirron myötä joukkue on loppukaudeksi paketissa. Viikonloppuna vuorossa on vierastupla Imatralla ja Kouvolassa, ensi viikon perjantaina palataan lähes kahden kuukauden tauon jälkeen PUNT:iin kotiyleisön eteen.

Free Joomla! templates by Engine Templates