Pasi Lehtonen jatkaa SCW:n peräsimessä

SC Wolves ja Pasi Lehtonen ovat joulukuun aikana lyöneet kättä päälle, että kaudeksi 2021-2022 seuraan liittynyt Lehtonen jatkaa myös kaudella 2023-2024 SC Wolvesin valmentajana. Kolmanteen kauteensa Wolvesissa lähtevä Lehtonen on kaksi edellistä kautta vastannut SCW:n edustusjoukkueen valmennuksesta yhdessä Marko Vehmasen kanssa. Vehmasen osalta neuvottelut tulevasta ovat vielä kesken.

-"Tosi hienoa että ollaan saatu Pasi seuraan mukaan ja että hän nyt ottaa haasteen vastaan hieman isommasta roolista ensi vuonna. Hienoa että saadaan tässä kohtaa kautta jo lyötyä asioita lukkoon ja voidaan toden teolla alkaa rakentaa ensi kautta jo tässä vaiheessa", kommentoi SC Wolvesin puheenjohtaja Henri Filatoff. 

-"Jatkoon vaikuttavia tekijöitä oli useita. Olen viihtynyt Paraisilla hyvin, täällä on hyviä ihmisiä niin pelaajat kuin taustajoukotkin. Lisäksi kaupunki on kaunis ja sympaattinen niin kesällä kuin talvellakin. Vaikka ajomatkaa hiukan tuleekin, niin vielä se ei ainakaan ole väsyttänyt. Eniten pitää antaa kiitosta rakkaalle vaimolle kotiin joka on näyttänyt vihreää valoa vaikka äijä on välillä pelkkää salibandya. Itselläni tuleva kausi on valmentajana 20., joten sekin tuo pienen lisämausteen omaan tekemiseen", kommentoi Lehtonen jatkoa tuoreeltaan.

-"Tavoitteita en ole tulevaan kauteen vielä isommin miettinyt. Joukkueen kanssa keskustellaan niistä kun oikea aika on. Sen verran voin paljastaa että sitoutuminen on omassa arvomaailmassani ollut tässä lajissa korkealla ja sitä arvostan. Ollaan saatu Markon kanssa kehitettyä peliä mukavasti etenkin viime kaudella. Sitä ennen Marko oli tehnyt jo hyvää duunia useamman vuoden ajan. Siitä hatunnosto. Sarjatasohan meillä on nyt hyvätasoinen ja tasaisia, kovia vääntöjä illasta toiseen. Tottakai niissä halutaan pärjätä. Hyökkäyspelaaminen on ehkä yksi kehityskohde jos peilataan tähän kauteen", Lehtonen jatkaa.

-"Tietysti peli riippuu vähän siitä kuinka nälkäinen Susilauma saadaan koottua tulevaan kauteen. Riittävän kokoinen nippu ja hyvä kilpailutilanne on aina eduksi. Toivottavasti pystytään edelleen pelaamaan viihdyttävää salibandya ja yleisökin löytäisi tiensä PUNTin katsomoon enemmässä määrin", Lehtonen päättää ja toivottaa koko SC Wolvesinkin puolesta oikein rauhallista Joulua kaikille.

SC Wolves jatkaa Suomisarjakauttaan loppiaisena Nummelassa. 

Free Joomla! templates by Engine Templates