Hurme jatkaa, Kostiainen uutena Susipaitaan

Toni Hurme jatkaa ensi kaudelle, lisäksi ryhmään liittyy FBC Turusta Severi Kostiainen.

Toni Hurme


Kuva: Suvi Tyynismaa

Kaudet Wolvesissa: 2016-
 
2021-2022: 16 ottelua, 1+2=3
 
Valmennuksen kommentit:
"Kokeneempia susia. Aiemmin pelannut hyökkääjänä, viime kaudella tuli pakin paikka tutuksi ja nyt on tuonut hyvää kilpailua pakkipäähän. Nopeutta löytyy ja hyvä laukaus myös. Hyvä monikäyttöinen työmyyrä."
 
Hurmeen omat kommentit:
"Viime kauden alku hyvä, loppu paskaa. Joka peliä lähdetään voittamaan tulevalla kaudella. Tuon taistelutahtoa ja maalin eteen makuupaikkoja."
 

Severi Kostiainen

Kaudet Wolvesissa: 2022-
 
2021-2022 (FBC Turku, Divari): 6 ottelua, 0+1=1
2021-2022 (FBC Turku 2, 2div): 5 ottelua, 8+6=14
 
Valmennuksen kommentit:
"Erittäin monipuolinen pelaaja ja pystyy tuomaan joukkueeseen lisää taitoa ja ratkaisuvoimaa. Pikkaisen armeija vielä tuossa häiritsee, mutta sekin rupeaa olemaan purkissa niin pääsee reenaamaan kunnolla. Hyvä lisä joukkueeseen, saatiin nuoruutta ja hyvää positiivista tekemistä lisää!"
 
Kostiaisen omat kommentit:
"Salibandyn aloitin 2018 FBC Turun junnuissa. FBC Turussa mentiin viime kauteen asti. Kaksi edellistä kautta olin miesten edustuksen mukana ja viime kaudella tuli divaridebyytti tehtyä ja eka piste samalla!"

"Wolvesiin päädyin monista syistä. Viime kausi jäi mun osalta aika vajaaksi armeijan takia, joten yksi syistä oli se että saisi vastuuta ja pelattua ehjää kautta. Jengissä on jo valmiiksi muutamia ennestään tuttuja pelaajia, joten tiesin että on helppo tulla uuteen porukkaan! Pyrin tuomaan Wolvesiin tehokkuutta ja pallovarmuutta."
 
Free Joomla! templates by Engine Templates