SCW:n maalivahtiosasto vahvistuu

Werneri Laaksonen ja Valtteri Ylander saavat tulevalle kaudelle kirittäjiä ja treenivastuun jakajia, kun Aapeli Vehosmaa ja Lassi Liukkonen siirtyvät Wolvesiin.

Werneri Laaksonen

Kaudet Wolvesissa: 2019-
 
2021-2022: 18 ottelua, torj-% 76,62, pmk 5,61
 
Valmennuksen kommentit:
"Iso palanen tulevaan kauteen joukkueelle. Ottajia olisi ollut muualtakin. Näyttänyt viime kaudet, että kuuluu Suomisarjan eliittiin. Antaa joukkueelle aina mahdollisuuden voittaa. Toivottavasti saa hyvän sesongin alle ja sitä kautta menee vielä eteenpäin, potentiaalia on vielä enemmän kuin mitä ollaan saatu ulos. Isoja torjuntoja tulossa ensi kaudella taas!"
 
Laaksosen omat kommentit:
"Viime kaudesta päällimmäiseksi jäi kyllä mieleen että pelit oli tasaisia ja monesti mentiin jatkoajalle. Tulevalta kaudelta odotan, että pääse kohtaamaan uusia joukkueita ja päästäisiin pelaamaan tasainen ja ehjä kausi. Pyrin tuomaan tolppien väliin rauhallisuutta ja luotettavuutta joukkueelle."

Valtteri Ylander

Kaudet Wolvesissa: 2018-
 
2021-2022: 5 ottelua, torj-% 70,00, pmk 5,48
 
Valmennuksen kommentit:
"Hyvä jatko ja toivottavasti saadaan otettua niitä askelia eteenpäin. Potentiaalia piilee rutkasti, töitä pitää vaan jaksaa painaa. Varmasti pystyy kantamaan vastuuta, kun saadaan otettua ne oikeat stepit eteenpäin."
 
Ylanderin omat kommentit:
"Viime kausi alotettiin joukkueena vahvasti ja näytettiin, että jokainen joukkue tässä sarjassa on voitettavissa. Vähän pitkäksi venyneen joulutauon jälkeen ei ehkä oikein saatu siitä omasta pelistä enään kiinni vaikka voittojakin tuli. Muutama tiukka peli kun oltaisiin pystytty kääntämään niin oltaisiin oltu nousukarsinnoissa ja siitä varmasti jäi joukkuueelle nälkää tulevalle kaudelle. Pyritään taas saamaan vahva startti kaudelle ja pitämään sama taso yllä koko kauden. Muutama kärkiäijä ringistä lähti, mutta paljon on laatua uusissa vahvistuksissakin. Viime kaudella pääsin muutaman pelin pelaamaan ja näyttämään että pystyn pelejä tässä sarjassa voittamaan, tulevalle kaudelle veskareitakin on ringissä pari enemmän ja se lisää hyvin meidän kilpailutilannetta. Koitan tsempata äijiä eteenpäin ja sitä kautta tuomaan positiivisuutta koko joukkueeseen. Jos on huilivuorossa niin tarvittaessa tuon myös erittäin varman vaihtoehdon kotipelien dj-pöydän taakse."

Aapeli Vehosmaa

Kaudet Wolvesissa: 2022-
 
2021-2022 (SB Hirvensalo, 2div): 13 ottelua, torj-% 84,43, pmk 5,59
 
Valmennuksen kommentit:
"Aapelin myötä saadaan joukkueen maalivahtiosastolle lisää kilpailua ja leveyttä. Hyvä perustorjuja, joka vakuutti tryouteissa sopimuksen arvoisesti. Pystyy kantamaan vastuuta myös Suomisarjatasolla."
 
Vehosmaan omat kommentit:
"Olen junnusta lähtien pelannut salibandya. Lopetin säbän teini-iässä ja aikuisiällä päädyin uudestaan lajin pariin 6 vuoden tauon jälkeen. Pelasin pari vuotta Heitossa 2.divaria, minkä jälkeen päätin, että kokeillaan nyt vielä "mitä äijästä irtoaa". Päädyin Wolvesiin, sillä halusin päästä pelaamaan Suomisarjaa. Lisäksi olen kuullut, että Wolvesissa on hyvä tekemisen meininki ja mukava porukka. Tuon joukkueeseen totta kai torjuntoja ja torjuntojen kautta voittoja. Hyvänä plussana myös tietyn määrän suunsoittoa ja positiivista ilmapiiriä."

Lassi Liukkonen

Kaudet Wolvesissa: 2022-
 
2021-2022 (SekTa, 3div): 18 ottelua, torj-% 79,32, pmk 7,22
 
Valmennuksen kommentit:
"Paljon on kaveri nähnyt sarjatasoja. Tuo leveyttä maalivahtiosastolle ja tykkää reenata. Hyvä lisä ja varmasti potkii muita maalivahteja eteenpäin hymyssä suin!"
 
Liukkosen omat kommentit:
"Salibandyn olen aloittanut yli 20 vuotta sitten, ja joukkueita on kertynyt seuraavasti: 00-01 Wankers (3div), 02-04 Ylhäs (1div/2div), 04-05 Indians (1div),  05-08 KGB Agents (2div), 08-09 SB Vantaa/Rangers 1div, 09-11 Ylhäs (4div/3div), 11-12 Nousukausi (3div), 13-14 Ylhäs (4div), 14-16 M-Team (4div), 17-22 SekTa (4div/3div). Viiden SekTa-kauden jälkeen halusin lähteä hakemaan uusia haasteita, ja samalla koittamaan omia kykyjäni vielä näin kokeneella iällä. SC Wolves on loistava porukka, ja henkii voittamisen tahtoa. Kun mennään kentälle, niin sinne tuodaan mukana kaikki mitä on. Toivottavasti pystyn tuomaan jengiin kokemuksen lisäksi hyvää henkeä, aktiivista paikallaoloa ja suoritusvarmuutta. Haluan olla maalilla luottamuksen arvoinen ja tuoda voittoja jengille."
Free Joomla! templates by Engine Templates