Mertanen ja Laukkanen FoSu:sta Susipaitaan

SC Wolves on vahvistanut rosteriaan Matti Mertasella ja Kalle Laukkasella. Miehet ovat tuttuja viime kausina tutuksi tulleen FoSu:n riveistä.

Matti Mertanen

Kaudet Wolvesissa: 2022-
 
2021-2022 (FoSu, Suomisarja): 16 ottelua, 2+5=7
 
Valmennuksen kommentit:
"Hyvä pallollinen puolustaja joka tukee hyvin hyökkäyksiä. Kovakuntoinen kaveri joka jaksaa vääntää kulmissa. Avaa peliä hyvin ja joskus jopa juonikkaasti. Mailapelien erikoismies, joka omaa hyvän pallosilmän. Leveyttä joukkueen alakertaan."
 
Mertasen omat kommentit:
"Olen pelannut sählyä aika kauan ja suurimman osan ajasta FoSu:ssa. Yksi kausi käytiin pyörähtämässä Hämeenlinnassa Steelersissä, josta käteen jäi A-SM hopea! Wolves oli helppo valinta kun asun Turussa ja joukkueessa tuttuja jätkiä! Joukkueeseen tuon puolustuspään pallollista osaamista sekä pelinavaamiseen apuja."
 

Kalle Laukkanen

Kaudet Wolvesissa: 2022-
 
2021-2022 (FoSu, Suomisarja): 3 ottelua, 6+1=7
 
Valmennuksen kommentit:
"Vahva, suoraviivainen laituri. Laukaus lähtee kuin tykin suusta. Kallen myötä saadaan kokemusta joukkueeseen sekä leveyttä vasemmalle kaistalle. Fyysinen preesens aina kunnossa. Kova maalintekijä. Hyvä signaus joukkueelle."
 
Laukkasen omat kommentit:
"Olen pelannut salibandya 18 vuotta ja tähän asti kaikki kaudet FoSu:ssa. Viime kausi oli vähän välivuosi. Asun nykyään Turussa ja Wolves tuntui olevan paras vaihtoehto itselleni. Joukkueella on myös tavotteet korkealla mikä vaikutti omaan päätökseen. Veikkaan että tuon joukkueeseen kokemusta ja toivottavasti tiukkoihin peleihin myös ratkaisuvoimaa."
Free Joomla! templates by Engine Templates