Kapteeni Jasu Pääkkö jatkaa!

SC Wolvesin kapteenina viime kaudet toiminut Jasu Pääkkö jatkaa Susipaidassa myös kaudella 2022-2023.

Jasu Pääkkö

Kaudet Wolvesissa: 2015-2018, 2019-
 
2021-2022: 18 ottelua, 14+5=19
 
Valmennuksen kommentit:
-"Erittäin tärkeä jatko joukkueelle ja valmennukselle. Iso iso palanen. Hoitanut viime vuodet kapteenin tehtävät todella hyvin niin pelaajien suuntaan kuin myös valmennuksen. Ymmärtää molempia kulmia erittäin hyvin. Iso kopissa ja pitää vaatimustasoa yllä. Näyttää kentällä myös sen esimerkin mitä kapteenilta odotetaan. Viime kausi oli todella hyvä ja varmasti on vielä annettavaa tulevaisuuteen. Valmennus on erittäin tyytyväinen jatkoon ja odottaa syksyä, että päästään rakentamaan tulevaa. Iso johtaja kentällä ja kopissa!"
 
Pääkön omat kommentit:
-"Viime syksynä treenattiin hyvin ja se heijastui myös peleihin ja pelattiin hyvä syksy. Tauon jälkeen sit alkoi kone vähän yskähtelemään ja ei menty keväällä sit niin pitkälle kun toiveissa oli. Eli niin kuin muillakin, niin hampaankoloon jäi! Tulevaksi kaudeksi joukkueeseen tulee taas vähän muutoksia, menetettiin kovia pelimiehiä mut onneksi ollaan saatu myös kovia uusia! Vähä muuttuu lohkokin ja kiva päästä pelaamaan myös uusia jengejä vastaan. Viime kaudella todistettiin että kun tehdään asiat hyvin ja oikein niin voitosta pelataan joka pelissä ja joka pelistä lähetään kolmea pistettä hakemaan."
 
-"Mitä tuon joukkueeseen, niin ainakin Lempisen tuon treeneihin! Häviämisestä en kauheesti tykkää, eli kyllä mä varmaan vaatimustasoa tuon sitä kautta jonkin verran."
 
-"Hyvää juhannusta, ei hukuta ja nautitaan kesästä!"
Free Joomla! templates by Engine Templates