Wolves selkeään kotivoittoon

SC Wolves palasi lauantaina voittokantaan, kun Classic United kaatui komeasti 9-4.

Wolves oli heti ottelun alusta alkaen hallitseva osapuoli, vaikka avausmaalin vieraiden nimiin kirjattiinkin. Lassi Kukkonen, Anton Wikström, Oskari Laaksonen ja Patri Filatoff pitivät maaleillaan huolen, että erätauolle päästiin 4-1-johdossa.

Toisessa erässä Classic-nuorukaiset hiipivät jo maalin päähän, mutta erän lopulla Konsta Nurmela iski ensimmäisellä Wolves-maalillaan Susipaidat taas kahden maalin johtoon.

Ottelun avainhetki nähtiin vähän ennen päätöserän puoltaväliä. Classic oli taas tullut maalin päähän ja pääsi vielä ylivoimalle. Wolves-alivoima kuitenkin taisteli urheasti ja vain 8 sekuntia jäähyn päättymisen jälkeen Lassi Kukkonen maalasi tilanteeksi 6-4. Viimeistään Kalle Tuomisen maali ajassa 56.07 ratkaisi pelin, ja lopulta Teemu Pakarisen ja Anton Wikströmin tyhjään maaliin lyödyt osumat olivat enää kosmetiikkaa.

Isot pisteet takaavat loistavat asetelmat lauantain Forssan reissulle, kun Wolvesilla on ensimmäinen mahdollisuus sinetöidä sarjapaikka ensi kaudelle.