Kaikkien aikojen syksy edessä

Syksy on ovella, ja se tarkoittaa tietenkin futiskauden huipennusta ja salibandykauden alkamista. Alla hieman poimintoja syksyn ohjelmasta.

Jalkapallo

Futiskautta on kärjen osalta jäljellä viisi matsia, ja SCW johtaa sarjaa kahdella pisteellä ennen Piikkiön Palloseuraa. Kaikki on siis omissa käsissä, ja tavoitteena on napata täydet viisi voittoa ja niiden saattelemana sarjanousu ensi kauden Neloseen. Viiden matsin projekti alkaa lauantaina Uudessakaupungissa UPK:n vieraana, jonka jälkeen vastaan asettuvat vielä FC NuoTeePee (kotona), FC Halikko (vieraissa), KaaRe (k) sekä 2.10 kauden päätösmatsissa LTU 3 (k). Vitosen sarjataulukkoon pääset tästä

Vitosen lisäksi SCW:llä on seuraavan kuukauden aikana edessään 2017 Suomen Cupin 3. kierroksen ottelu FC Legirus Interiä vastaan. Pelipäivä on vielä päättämättä, mutta ottelu pelataan joka tapauksessa Paraisilla.

Salibandy

Valmistautuminen Wolves-historian ensimmäiseen kauteen salibandyn 3. divarissa on täydessä vauhdissa. Ensimmäinen mittari tämänhetkisestä tasosta saadaan tulevana sunnuntaina, kun Suomen Cupin ensimmäinen kierros pelataan Somerolla. SCW:n kanssa kahdesta paikasta 2. kierrokselle taistelevat Satabandy, SBS Rupu sekä SB Somero. Jonkinnäköinen tarkempi turnausennakko luvassa vielä ennen sunnuntaita.

3. divisioona pyörähtää käyntiin kotiturnauksella 8.10, eli noin kuukauden päästä. Sarja pelataan kolminkertaisena ja vastustajina toimivat turkulaiset AFC Campus 2, IKA, TBS ja Tre Ankkare, salolainen Isännät sekä somerolainen SB Somero. Otteluohjelma lisätään kotisivuille lähiviikkoina, jos haluat voit kuitenkin käydä poimimassa päivämäärät talteen tästä. Kattava kausiennakko ilmestyy lokakuun alussa.

Futsal

Futsalkauden alkuun on vielä parisen kuukautta, eikä otteluohjelmaa ole vielä julkaistu. Kevään sarjanousun saattelemana SCW pelaa tällä kaudella Futsalin Nelosta, joten haastavampaa etenemistä on luvassa tälläkin saralla.

 

Joka tapauksessa luvassa on siis kaikkien aikojen SCW-syksy, törmätään kentän laidalla! HALA WOLVES!

Free Joomla! templates by Engine Templates