Perjantain jumbokamppailu ei tuonut helpotusta Wolvesin kurimukseen, sillä kotijoukkue TuWe piti pisteet maalein 5-1 (3-1).

Ottelu noudatteli jälleen kerran tuttua kaavaa, sillä tasaisen alun jälkeen avausmaalin iski vastustaja. Tällä kertaa kyseessä oli keskityksestä tullut polviohjaus, joten myös vähän halpojen avausmaalien sarja sai jatkoa. Hetkeä myöhemmin syntynyt 2-0 -maali ei ollut paljoa sitä kalliimpi, sillä sivuvapari tippui ilkeästi keskelle kaikkia ja hämmennys oli sen verran suuri että se löysi tiensä maaliin asti. Jami Virtasen, Joel Ylistalon ja Miikka Lempisen junailema komea kuvio kavensi viimeksimainitun viimeistelyllä pelin 2-1:een, mutta vain minuutteja tästä ja TuWe pääsi naulaamaan 3-1 pilkulta. Maalit olivat ainakin Wolves-lasein halpoja, mutta toisaalta Valtteri Laine venyi kahteen maagiseen torjuntaan, joten sinällään kotijohto oli ansaittu.

Toisella jaksolla ote siirtyi vierasjoukkueelle, ja hallinta onnistuttiin myös kääntämään tekopaikoiksi. Viimeistely kuitenkin ontui (edelleen), ja TuWe piti johtonsa kahdessa maalissa. Tämän kauden trendiä seuraten on vähemmän yllättävää, että TuWe oli se joka niitä maalia iski. Noin vartti ennen loppua, kuin salama kirkkaalta taivaalta, oli peli parissa minuutissa 5-1 ja Susien selkäranka katkesi lopullisesti. Niitä kuuluisia aihioita oli vielä tämänkin jälkeen, mutta kun ei niin ei.

-"Vähän turhan helpolla sai vastustaja tänään maalinsa. Hyvä työ eteenpäin ja luodut tekopaikat eivät paljoa lämmitä, kun omissa soi liian helposti ja mitä erikoisimmista tilanteista", kommentoi SCW-luotsi Jyrki Filatoff.

Kautta jatketaan ensi viikon torstaina kotimatsilla, kun EuPa vierailee Pajbackalla. Tervetuloa!

//DL

 

Kokoonpano

Vaihdot:

32' Lempinen -> Ljesnjanin

62' H Filatoff -> Lehto

75' Allén -> L Tulla

 

Pöytäkirja: https://tulospalvelu.palloliitto.fi/match/1951687/events

 

Ottelun kolme Sutta (by Jyrki Filatoff):

*** Jose Ikonen

** Armin Ljesnjanin, Valtteri Laine

* Jami Virtanen, Niklas Aalto

  • Suomen_Pumppaamohuollot_pisaralogo_vektoroitu.jpg
  • fredrik.jpg
  • albi.jpg
  • autotarvike.png
  • manhattancity_white.jpg
  • mehilainenneo_white.png
  • op_valk.png
  • stadium.jpg
  • trpgroup2.jpg

Matsikalenteri

ma ti ke to pe la su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30