SC Wolves kaatoi viime perjantaina Wilppaan lukemin 3-1 (1-1) ja venytti näin sarjajohtonsa käytännössä tavoittamattomiin.

Kauden kolmas ja jossain määrin tärkein Wilpas-ottelu lähti Wolvesin kannalta hyvin liikkeelle. Pallo liikkui nätisti Koivuhaan syksyisen kosteaa nurmikkoa pitkin ja paine pysyikin suurimmilta osin Wilppaan kenttäpuoliskolla. 28. minuutilla Wolves siirtyi johtoon Patri Filatoffin kauden 12. maalilla. Iloa ei kuitenkaan kestänyt kauaa, sillä viitisen minuuttia myöhemmin Wilpas-hyökkääjä pääsi aivan vapaasti maalin edestä jatkamaan keskityksen verkon perukoille. Tauolle lähdettiin samoissa 1-1-lukemissa.

Toisen jakson alku oli paraislaisittain karmeaa katsottavaa. Wilpas laittoi SCW:n päätyyn sellaisen rumban pystyyn, että välillä katosi usko huomisesta. Pahimman viisiminuuttisen aikana pallo taisi käydä maksimissaan 30 metrin päässä SCW-maalista, ja salolaiset pääsivät antamaan noin viisi kulmapotkua, muutaman sivuvaparin ja kourallisen rajaheittoja. Ja olihan siellä myös yksi läpiajo, jonka loisto-ottelun pelannut Jani Rantakallio peitti varmalla vastaantulolla.

Niin vain sillasta kuitenkin noustiin, ja kuin taikaiskusta tilanne kääntyi päälaelleen. Krister Mähönen kohahdutti kotiyleisöä tunnin kohdalla osumalla sivuverkkoon, mutta vasta kymmenen minuuttia myöhemmin Wolves siirtyi uudestaan johtoon. Matias Tullan kaukaa lähtenyt vapaapotku yllätti Wilpas-maalivahdin täysin ja pallo suuntautui näppien vierestä verkkoon. Sinetti tuli lisäajalla, kun Jani Masalin sai suurin piirtein päätyviivalta tuikattua pallon jollain konstilla takatolpan juureen ja siitä maaliin.

3-1-voitolla SC Wolves venytti sarjajohtonsa 15 pisteeseen. Kun 5 ottelua on jäljellä, tarkoittaa tämä sitä, että sarjanousu vaatisi Wolvesin viittä tappiota, Wilppaan viittä voittoa ja samalla yli 20 maalin kiinni kuromista maalierossa. Joku voisi sanoa, että nousu on jo nyt varma, me sanomme että se varmistuu perjantaina Littoisissa.

//DL

Kokoonpano

Vaihdot:

46' Tuominen -> M Tulla
46' Niinimaa -> Jalo
59' Virtanen -> Allén
77' Vahalahti -> Lempinen
77' Ahanen -> Kalliokoski

Tapahtumat

    21' Vastustaja    
1-0 P Filatoff (Vahalahti)    28'  
    33' 1-1 Vastustaja
     
Vahalahti       52'  
Kaasik       67'  
    69' Vastustaja    
2-1 M Tulla   70'  
3-1 Masalin 90+2'   

 

Ottelun kolme Sutta (jury Jyrki Filatoff):

*** Janne Forsman
**   Jani Rantakallio
*     Teo Allén 

  • renta.jpg
  • fredrik.jpg
  • albi.jpg
  • safrent.jpg
  • stadium.jpg
  • manhattancity_white.jpg
  • trpgroup2.jpg

Matsikalenteri

ma ti ke to pe la su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30