SC Wolves jatkoi torstaina siitä, mihin kesäkuun lopulla jäi. Syyskierroksen avausottelussa kaatui Hot Lips lukemin 3-1 (1-1).

Jaakko on kylmän kivensä heittänyt, kuumin lomakausi on loppumaisillaan ja alasarjajoukkueet palaavat tositoimiin. Syksy tekee tuloaan, mutta siitä ei ollut Koivuhaan paahtavassa torstai-illassa tietoakaan.

Kuumassa kelissä alkutahdit löi Hot Lips. Kuka tahansa näki, ettei samaa draivia voisi pitää 5-10 minuuttia pidempään, mutta siitä huolimatta oli tärkeää että Wolves pystyisi pitämään maalinsa puhtaana tuon alkurynnistyksen yli. Niin pystyttiin, ja tästä eteenpäin tahtipuikko siirtyikin kotijoukkueelle.

Vartin pelin kohdalla Wolvesille tuomittu pilkku ei vielä tuottanut tulosta, mutta puolen tunnin kohdalla rävähti, kun Krister Mähönen tykitti rankkarialueen rajalta pallon voimalla alanurkkaan. Maali oli sikäli harvinaislaatuinen, että Mähösen aikaisempien maalien keskiarvoetäisyys taitaa liikkua 6-7 metrin tienoilla. Maalin ihasteleminen kuitenkin loppui suhteellisen lyhyeen, kun noin viisi minuuttia myöhemmin Hot Lips pääsi kuittaamaan lukemat 1-1:een. Epämääräinen maanuoliainen löysi kuin löysikin tiensä verkon perukoille muutaman mutkan kautta, ja näin tauolle tasatilanteessa.

Toinen puolisko alkoi Susipaitojen kannalta parhaalla mahdollisella tavalla, kun 49. peliminuutilla Krister Mähönen taiteili jo toisen maalinsa rankkarialueen ulkopuolelta. Monen vuoden tekniikkaharjoittelu Turun Pubiliigassa tuottaa tulosta, tällä kertaa Mähönen ottaa Toni Tuomisen laidasta tulleen puskutiputuksen reidellä haltuun ja pommittaa lähes boksin kulmasta pallon komeasti verkkoon. 

Varttia myöhemmin hattutemppu täydentyi tyypillisemmällä maalilla. Patri Filatoff harhautti häntä vartioineen puolustajan nerokkaalla ylijuoksulla ja pääsi murtautumaan rankkarialueen sisään. Vetopaikasta huolimatta nuorempi Filatoff päätti vielä syöttää maalin eteen, josta Mähösellä oli helppo työ siirtää Sudet 3-1-johtoon.

Maalinteko jäi lopulta siihen, ja näin pisteet jäivät Paraisille. Kaksitoista putkeen, ja viikon päästä perjantaina jatketaan, kun kotipelien sarjan päättää rakkaan vihollisen Piikkiön Palloseuran vierailu Koivuhaassa. Hot Lipsille kiitos tiukasta ja rehdistä väännöstä!

//DL

Kokoonpano

Vaihdot:

36' Vahalahti -> Allén
55' Hannuniemi -> Hansén
55' Virtanen -> Ahanen
81' Niinimaa -> Jalo
81' Mähönen -> Lempinen

 

Tapahtumat

1-0 Mähönen 31'  
  37' 1-1 Vastustaja
     
2-1 Mähönen (Tuominen)  49'  
3-1 Mähönen (P Filatoff) 65'   
  76' Vastustaja    
  85' Vastustaja    

 

Ottelun kolme Sutta (jury Jyrki Filatoff):

*** Patri Filatoff
**   Krister Mähönen
*    Sampo Niinimaa

  • fredrik.jpg
  • renta.jpg
  • albi.jpg
  • stadium.jpg
  • manhattancity_white.jpg
  • safrent.jpg
  • trpgroup2.jpg

Matsikalenteri

ma ti ke to pe la su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30