SC Wolves voitti puolitoista viikkoa sitten kotonaan LTU:n lukemin 1-0 (0-0), ja venytti näin voittoputkensa 10 ottelun mittaiseksi.

Viimeinen ottelu ennen juhannusta pelattiin jo lähes kaksi viikkoa sitten Koivuhaassa. Molemmat maalivahdit saivat olla ensimmäisen puoliajan kohtuullisen rauhassa, ja peli pyöri enimmäkseen keskialueella. Keltapaitojen sarjasijoitus ei tee kunniaa sille, kuinka vaikeaksi LTU pystyy vastustajan pelin tekemään. Välillä tuntui, että oikein mikään ei tahtonut Wolvesilta onnistua, vaan lyhyet syötöt pomppivat hermostuneesti ja pidemmät yritykset karkailivat.

Heti tauon jälkeen kotijoukkue kuitenkin sai sen vapauttavan johtomaalin, kun Krister Mähönen niittasi etutolpalta pallon reppuun. Maali oli Mähöselle jo kauden seitsemäs, ja kuten kuluneella salibandykaudellakin mies taistelee sisäisen maalipörssin kärkipaikasta Patri Filatoffin kanssa. Filatoff johtaa tällä hetkellä yhdellä osumalla, ja tämä LTU-peli olikin kauden ensimmäinen, jossa nuoremman Filatoffin nimeä ei maalisarakkeesta löydy.

Vaikka viimeiset 10 minuuttia tarjosikin useamman tekopaikan molempiin päihin, ei Mähösen maalin lisäksi tilastoihin muita merkintöjä saatu. Pomppu sinne tai tänne, niin tilanne olisi voinut olla täysin eri, nyt kuitenkin onneksi näin päin. Wolves-maalissa ensimmäisen kokonaisen sarjaottelunsa pelannut Daniel Vedel nappasi heti plakkariin nollapelin varmalla esityksellä. Susien saldo kirjataan komeasti 10/10 ja sarjajohto on kirjoitushetkellä muhkeat 15 pistettä. Viimeinen peli ennen kesätaukoa on vuorossa nyt perjantaina, kun Estadio del Koívuhaalla vierailee EuPa.

Kokoonpano

Vaihdot:

17' M Tulla -> Hansén
46' L Tulla -> Masalin
56' Mähönen -> Lempinen

Tapahtumat

1-0 Mähönen (Tuominen)  49'  

 

Ottelun kolme Sutta (jury Sami Partanen):

*** Toni Tuominen
**   Jiri Vainio
*     Miikka Lempinen

  • albi.jpg
  • renta.jpg
  • fredrik.jpg
  • stadium.jpg
  • trpgroup2.jpg
  • safrent.jpg
  • manhattancity_white.jpg

Matsikalenteri

ma ti ke to pe la su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30