SC Wolves nappasi perjantai-iltana kärkikamppailusta täydet pisteet, kun Hirvensalon Heitto kaatui lukemin 3-1 (3-0).

Tuulinen ja viileähkö Koivuhaka toimi perjantaina näyttämönä sarjan toisen kolmanneksen avausottelulle. Sarjakakkonen Hirvensalon Heitto ei ollut tullut Paraisille jättämään pisteet ilman taistelua, ja matsin alku olikin Susien kannalta vaikea. Ottelun ensimmäiset huipputontit kohdistuivatkin Joel Hildénin vartioimaa SCW-maalia kohti, mutta mies jatkoi varmoja otteitaan ja torjui mm. puolittaisen läpiajon. Myöhemmin Wolvesillakin oli paikkansa, mutta vielä viidestäkin metristä pallo saatiin yli. Puolen tunnin kohdalla kuitenkin rävähti, kun Toni Tuominen vei patenttiharhautuksellaan pakin kassalle ja syötti Patri Filatoffin tekopaikkaan. Kerroin kohteelle "Tekeekö Patri Filatoff ottelussa maalin?" liikkuu tällä kaudella jossain 1.02 ja 1.04 välissä, joten arvatahan saattaa, että kapellimestari naulasi pallon vastustamattomasti taka-alaseen.

Heti seuraavassa hyökkäyksessä Heitto-puolustus sutaisi Lauri Tullan läpisyötöstä ohi ja maalipaikat haistava Krister Mähönen rankaisi välittömästi – 2-0 Wolves. Onneksi ikääntyneempi osa yleisöstä oli jo valmiiksi kaivanut nitrot povitaskustaan, sillä vain muutamaa minuuttia myöhemmin toisessa päässä taas tapahtui. Kommunikaatiokatkos puolustuksessa johti siihen, että Matias Lehtonen rikkoi omalla rankkarialueella ja erotuomarin käsi osoitti pilkulle. Moneen kertaan mainittu nollaputki oli taas kerran vaakalaudalla, mutta niin vain tuo Hämeenlinnan lahja paraislaiselle jalkapallolle venytti aivan käsittämättömän yhden käden torjunnan oikeasta yläkulmasta ja piti Susipaidat kahden maalin johdossa. Näissä lukemissa ei kuitenkaan tauolle päästy, vaan juuri ennen taukoa Krister Mähönen kävi siivoamassa Heitto-maalivahdin tuplatorjunnan jälkeisen irtopallon verkkoon. Taukolukemat 3-0.

Toinen puoliaika ei tarjonnut samanlaista näytelmää kuin avausjakso, mutta kyllä siihenkin tapahtumia mahtui. Tuomarin kello osoitti melkein 70 minuuttia, kun Heiton Jesse Ruskomaasta tuli ensimmäinen pelaaja sitten viime vuoden elokuun, joka onnistui sarjapelissä painamaan maalin Joel Hildénin selän taakse. 888 minuuttia jää historiankirjoihin ennätykseksi, joka tulee olemaan erittäin vaikea rikkoa. Ja kun tätä nollaputkea nyt ollaan pyöritelty väsymykseen asti, niin tungetaan mukaan vielä viimeinen knoppi: Lauantaina olisi tullut täyteen tasan vuosi siitä, kun omissa soi edellisen kerran kotikentällä (3.6.2016 vs UPK).

Ottelun lopussa SCW haki vielä neljättä osumaa, mutta viimeistely ontui useampaan otteeseen. Patri Filatoffillakin oli muutama paikka, mutta ylärima ja Heitto-puolustajien maaliviivatorjunnat osoittivat, että tällä kaudella maaleja syntyy TASAN yksi per ottelu. Lopputuloksena joka tapauksessa vakuuttavat kolme pistettä ja entistä vankempi ote sarjan piikkipaikasta.

Kirjoitushetkellä lauantainkin ottelut on saatu pelattua, ja 8 ottelukierroksen jälkeen SC Wolvesin sarjajohto on jo yhdeksän pistettä! Ensi perjantaina Koivuhakaan saapuu sarjakolmonen Salon Wilpas, joten tiukka matsi on taas luvassa.

//DL

Kokoonpano

Vaihdot:

46' Mähönen -> Masalin
46' M Tulla -> Hansén
63' Virtanen -> Partanen
66' Lehtonen -> Forsman
84' Hannuniemi -> Allén

Tapahtumat

1-0 P Filatoff (Tuominen)  31'  
2-0 Mähönen (L Tulla) 33'  
Lehtonen     38'  
3-0 Mähönen (Virtanen) 44'  
     
  69'  3-1 Vastustaja
  76' Vastustaja    

Ottelun kolme Sutta (jury Kimmo Vahalahti):

*** Joel Hildén
**   Patri Filatoff
*     Jiri Vainio

 

  • albi.jpg
  • renta.jpg
  • fredrik.jpg
  • stadium.jpg
  • trpgroup2.jpg
  • manhattancity_white.jpg
  • safrent.jpg

Matsikalenteri

ma ti ke to pe la su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30