Hot Lipsin ja SC Wolvesin "Superottelu" päättyi värikkäiden vaiheiden jälkeen Susipaitojen 0-3-voittoon.

Yläkentälle oli keskiviikkoillaksi kasattu sen luokan tapahtuma, että heikompaa hirvitti. Oli pomppulinnaa, poniratsastusta, katkarapuvoileipiä, ongintaa ja niin edelleen. Kentän laidalle tuodussa paljussakin tehtiin seisten kunniaa Porilaisten marssille, joka kajahti Maarian VPK:n esittämänä juuri ennen ottelun alkua. Hot Lips -ultrat laittoivat vielä päätykatsomossa soihdut palamaan, ja näin kaikki oli valmista kärkikamppailulle!

Itse ottelu alkoi juuri niin hapuillen kuin kauden muutkin tähänastiset pelit (EuPa-peliä lukuun ottamatta). Pallonsiirtely omalla kenttäpuoliskolla oli komeaa katseltavaa, ja yli puolen kentän päästiin helposti. Viimeisellä kolmanneksella kuitenkin alkoivat ongelmat, eikä Hot Lips -maalivahdin kevätvirettä päästy kunnolla kokeilemaan. Tänä keväänä on kuitenkin yksi asia ollut varma, ja se on Patri Filatoffin maali per peli. Tällä kertaa maali syntyi 30. peliminuutilla, kun Filatoff niittasi ottelun avausmaalin Krister Mähösen syötöstä. Noin viisi minuuttia ennen taukovihellystä Hot Lipsille tuomittiin pilkku. Joel Hildénin lähes 700 minuutin pituinen nollaputki oli vaakalaudalla, mutta mitä vielä – pallo kiinni alanurkasta ja Jiri Vainion lapikkaasta väljemmille vesille! Tauolle 0-1-johdossa ja nollaputki edelleen voimissaan!

Kun ensimmäinen jakso päättyi orastavaan kevätaurinkoon, niin mikäs sen sopivampaa kuin aloittaa toinen puoliaika kunnon lumisateella. Lunta tulikin sitten hiihtolomaa kovemmalla tahdilla, joka johti siihen, että 60. peliminuutilla palaveerattiin ottelun jatkamisesta. Yhteistuumin tultiin tulokseen, että ottelu painetaan loppuun vaikka väkisin ja kun PaiHa:n C-junnut auttoivat viivojen putsaamisessa niin tuomaritkin antoivat vihreää valoa ja peli jatkui. Yleisöä viihdytti ottelussa kaksi taikuria – toinen katsomossa ja toinen kentällä. Kentällä viilettänyt taikuri oli nimeltään Jani Masalin ja kyseinen herra pääsi maalinedustilanteen päätteeksi sutimaan Sudet 0-2-johtoon vain hetki palaverin jälkeen. Kenttä oli toisella puoliajalla todella liukas, potentiaalia olisi ollut mm. loukkaantumisiin tai alimman miehen liukasteluihin. Onneksi näiltä kuitenkin säästyttiin, ja maalitkin syntyivät tekemällä. Niin myös viimeiseksi jäänyt 0-3-osuma, jossa Masalin pääsi nokikkain maalivahdin kanssa ja nosti illan toisellaan pallon läheltä veskarin yli ja verkon perukoille.

Susille täydet kolme pistettä ja viiden ottelun jälkeen saldo siis edelleen puhdas 5-0-0. Sarja jatkuu perjantaina, kun viime kaudelta tuttu PiPS isännöi Wolvesia Piikkiön POP-Areenalla. Ihan sinne asti ei kuitenkaan peliesityksiä jouduta odottamaan, sillä jo huomenna tiistaina Paraisten Pajbackalla pelataan Urheilutukku-piiricupin 2. kierroksen ottelu TPS 2:a vastaan!

Kokoonpano

Vaihdot:

46' Mähönen -> Masalin
46' H Filatoff -> Vahalahti
57' Virtanen -> Hansén
62' Hannuniemi -> Allén


Tapahtumat

  30' 0-1 P Filatoff (Mähönen)
     
  50' 0-2 Masalin
Vastustaja      71'  
  84'  0-3 Masalin
Vastustaja     89'  

 

Ottelun kolme Sutta (jury Sami Partanen):

*** Joel Hildén
**   Jani Masalin
*     Karl Kaasik

  • fredrik.jpg
  • albi.jpg
  • renta.jpg
  • safrent.jpg
  • stadium.jpg
  • manhattancity_white.jpg
  • trpgroup2.jpg

Matsikalenteri

ma ti ke to pe la su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30