SC Wolves kaatoi perjantai-iltana LTU:n Littoisissa lukemin 1-2 (0-0).

Littoisten perjantai-ilta tarjosi runsaslukuisalle yleisölle tiukan ottelun, jossa kotijoukkue piti pitkään vierailijoita pihdeissään. Pienikokoista kenttää on aina hyvä syyttää siitä, että Wolvesin hyökkäykset jäivät aivan liian usein torsoiksi ja tyrehtyivät littoislaisten sumppuun. Vaikka ensimmäinen puoliaika päättyi kahden ensimmäisen ottelun tapaan maalittomana, ei SCW:n maali lopulta kauaksi jäänyt. Ensin Jami Hannuniemi laukoi pallon yläriman kautta yli ja hetkeä myöhemmin Krister Mähönen jatkoi Toni Tuomisen keskityksen sisätolppaan. Millit eivät kuitenkaan olleet SCW:n puolella tällä kertaa.

Toistakin puoliaikaa ehdittiin pelata noin puolet, ennen kuin helähti. Patri Filatoff pelasi kauden avausotteluaan pelanneen Jani Masalinin läpi, ja tämä kiersi LTU-vahdin laittaen pallon 0-1-maalin arvoisesti verkkoon. Wolves otti maalin myötä entistä vahvemman otteen pelitapahtumista, mutta lukemat säilyivät silti sinnikkäästi 0-1:ssä. Vasta lisäajalla helähti toisen kerran, kun Sami Jalo syötti keskelle avausmaalin iskeneelle Masalinille, joka jatkoi pelivälineen pilkun kohdalle. Avausmaalin syöttänyt Patri Filatoff sai nyt itse kunnian viimeistellä kauden kolmannen osumansa aivan maalin alanurkkaan. Vaikka taas näyttikin lupaavalta, niin Heikki Gustafsson ei vieläkään saanut tililleen ensimmäistä nollapeliään sarjapeleissä. Minuutti 0-2-osuman jälkeen LTU:n laitapakki lähetti sivurajan tuntumasta määrämittaisen kaaripallon, joka leijaili lopulta takanurkkaan yli hyvin pelanneen Gustafssonin. Nälkä sen kuin kasvaa ja se tuleva ensimmäinen nollapeli tuntuukin sitten koko ajan paremmalta.

Tärkein kuitenkin saavutettiin, eli kolme pistettä ja sarjan piikkipaikka. Kausi jatkuu lauantaina EuPa:a vastaan, muistakaa siis uusia passit jos tie vie Euraan katsomaan peliä.

Kokoonpano

Vaihdot:

46' Mähönen -> Masalin
56' Virtanen -> Hansén
65' Vahalahti -> Jalo
90+4' Hannuniemi -> Lindqvist

Tapahtumat

Vastustaja     5'  
     
  68' 0-1 Masalin (P Filatoff)
  75' Masalin    
  86' Tuominen    
   90+1'  0-2 P Filatoff (Masalin)
1-2 Vastustaja  90+2'  

Ottelun kolme Sutta (jury Jyrki Filatoff):

*** Patri Filatoff
**   Toni Tuominen
*     Sami Jalo

  • renta.jpg
  • fredrik.jpg
  • albi.jpg
  • stadium.jpg
  • safrent.jpg
  • trpgroup2.jpg
  • manhattancity_white.jpg

Matsikalenteri

ma ti ke to pe la su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30