Salibandyn Teho Cup tuli SC Wolvesin osalta päätökseen viime lauantaina, kun SB Naantali oli vahvempi maalein 8-6.

SB Naantali - SC Wolves 8-6 (2-3,5-1,1-2)

Paikalle saapunut runsaslukuinen yleisö sai todeta SCW:n tulleen Naantaliin haastamaan tosissaan isäntäjoukkueen, kun jo kolmen minuutin pelin kohdalla Toni Hurme niittasi vierailijat johtoon. SB Naantali heräsi tästä, ja käänsikin pelin viidessä minuutissa 2-1-johtoasemaksi. Wolves ei kuitenkaan kahdesta nopeasta maalista häkeltynyt, vaan vastasi samalla mitalla. Ensin Krister Mähönen tasoitti pelin ylivoimalla, ja vain hetkeä myöhemmin Jasu Pääkkö kiskaisi vierailijat uudemman kerran johtoon.

Toinen erä oli SCW:ltä murheellinen. Harhasyöttöjen, lepsun puolustamisen ja naantalilaisten kovan viimeistelyprosentin myötä erälukemat 5-1 sinipaidoille ja yhteistulos ennen kolmatta erää siis 7-4. Wolvesin erän ainokaisesta vastasi Patri Filatoff.

Kolmannen erän alkupuolella Naantalilla oli paikka lyödä naula SCW:n arkkuun, mutta kahden miehen ylivoima ei lähtenyt kunnolla toimimaan. Peli kuitenkin junnasi paikallaan, eikä Wolves päässyt oikein millään rakentamaan järkeviä tekopaikkoja. Tähän ajatukseen tuudittautui luultavasti myös SB Naantali, sillä Jasu Pääkön ja Krister Mähösen salamamaaleilla SCW kiri 12 sekunnissa maalin päähän - kellossakin oli vielä yli neljä minuuttia aikaa. Heti seuraavassa vaihdossa pallo kuitenkin löytyi SCW-verkosta, ja vaikka lopussa päästiinkin vielä ylivoimalle kokeilemaan, kirjattiin loppulukemat 8-6 naantalilaisten hyväksi.

Näin SB Naantali jatkoon ja SCW kokemusta rikkaampana Cupista ulos. Ja onhan se todettava, että näin sitä salibandyä pitää pelata: Yksittäinen ottelu, 3x20 minuuttia tehokasta peliaikaa. Tapahtumana paljon laadukkaampi (tästä muuten myös plussat vastustajalle) ja itse pelin kannalta järkevämpi. Pitääkin tästä ilmeisesti nousta vielä divaria ylemmäs...

Kokoonpano

Mähönen - H Filatoff - Pääkkö

Hurme - Millner - P Filatoff

Nurmi - Allén - Lindqvist

 

Gustafsson - Lempinen

Liimatainen - Lehto

 

Lundén (Särkelä)

 

Tapahtumat

Matsitapahtumat tulospalvelusta.

  • fredrik.jpg
  • renta.jpg
  • albi.jpg
  • stadium.jpg
  • manhattancity_white.jpg
  • trpgroup2.jpg
  • safrent.jpg

Matsikalenteri

ma ti ke to pe la su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30