SC Wolves palasi voittokantaan perjantaina FC NuoTeePee:n vieraana, voittaen lukemin 2-6 (0-2).

Kesän kovin raekuuro rummutti alkutahdit ottelulle, ja heti sateen loputtua rummutusta jatkoi SCW. Ensimmäiset minuutit olivat kerrankin täyttä SCW-painostusta, ja palkinto tuli jo 7. peliminuutilla, kun Hendrik Hansén latasi maalin edestä ensimmäisen maalinsa SCW-paidassa. Paikkoja lisämaaleihinkin oli, mutta NuoTeePee kesti ja sai itsekin pelistä kiinni. Viitisen minuuttia ennen taukoa Wolves lisäsi johtonsa jo 2-0:aan, kun avausmaalin tehnyt Hansén iski yhden kauden komeimmista maaleista. Matti Hautala laittoi pitkän kaaripallon rankkarialueen rajalle, jossa Hansén otti täydellisesti rinnalla haltuun ja sijoitti pallon tolpan kautta verkkoon. Tauolle 0-2-vierasjohdossa.

Kotijoukkue NuoTeePee:n pelaajat taisivat tauolla käydä erinomaisen buffetin antimia nauttimassa, sillä jostain löytyi aivan valtava energia toisen jakson alkuun. Kavennusmaalia ei joutunut kotiyleisö kauaa odottamaan, eikä tasoitusmaalikaan kaukana ollut. Valehtelematta pallo kävi ensimmäisen vartin aikana hallitusti alle viisi kertaa lietolaisten kenttäpuoliskolla. Kuitenkin - kuin kliseinen salama kirkkaalta taivaalta - seuraavan maalin teki Susipaidat. Kaksikko Hautala-Hansén taas asialla, kun ensin mainittu latasi laidasta suorastaan eroottisella ulkosyrjäpassilla Hansénin läpiajoon ja tämä viimeisteli taas kliinisesti aivan tolpan juuresta pelivälineen maaliin. Hansénille hatullinen täyteen ja Wolvesille pieni sauma taas hengähtää.

NuoTeePee ei kuitenkaan luovuttanut, vaan vyörytti edelleen hyökkäyksiä kohti Jani Rantakallion vartioimaa SCW-maalia. "Old Dogsin" hyökkäyspeli ei perustunut missään muodossa lyhytsyöttöpeliin, mutta mistään roiskimisesta ei kuitenkaan ollut kyse. Pitkät syötöt tavoittivat kerta toisensa jälkeen kohteensa, oli sitten kyse pystypalloista, puoltenvaihdoista tai ihan kulmapotkuista. NuoTeePee:n 2-3-kavennus syntyi noin 20 minuuttia ennen loppua, ja taas meni peli jännäksi. Varsinaista peliaikaa oli jäljellä enää noin 5-10 minuuttia, kun Wolvesin maalille syntyi sellainen hässäkkä, josta kukaan paikallaolleista ei vieläkään ymmärrä miten pallo pysyi poissa maalista. Kulman jälkitilanteesta NuoTeePee:n pelaajat kokeilivat vuorotellen viidestä metristä, mutta Rantakallio ja muu SCW-puolustus blokkasi ansiokkaasti maaliviivalla kudit yksi kerrallaan. Tämä tilanne oli ottelun lopullinen käännekohta, sillä sen jälkeen alkoi täydellinen SCW-ilotulitus. Miikka Lempinen, Tomas Lindblom ja Jani Masalin iskivät muutamaan minuuttiin taululle sellaiset lukemat, jotka eivät millään kuvasta perjantaina Liedossa nähtyä peliä. Toki voitto oli ansaittu, mutta tasapeli ei todellakaan olisi ollut mikään mahdottomuus.

Joka tapauksessa tärkeät kolme pistettä joukkueelta, joka satavarmasti tulee syyskierroksella napsimaan kärkijoukkueilta pisteitä. Wolvesille myös pieni sulka hattuun siitä, että se oli ensimmäinen joukkue, joka on jättänyt NuoTeePee:n pisteittä kotikentällään.

Kevätkierrosta on jäljellä kolme matsia: Sunnuntaina kotimatsi FC Halikkoa vastaan, viikon päästä keskiviikkona KaaRe:n vieraina ja 1.7. Magen Akatemia Koivuhaassa.

Kokoonpano

Vaihdot:

40' H Filatoff -> Kuusela
70' Hansén -> Kalliokoski
80' Hautala -> Lempinen
88' Jalo -> Lenets

 

Tapahtumat

  7' 0-1 Hansén (Hautala)
  40' 0-2 Hansén (Hautala)
     
  48' Jalo    
1-2 Vastustaja 48'  
  60' 1-3 Hansén (Hautala)
2-3 Vastustaja 69'  
  87' 2-4 Lempinen (Masalin)
  89' 2-5 Lindblom
  90' 2-6 Masalin (Tuominen)

 

 

Ottelun kolme Sutta (jury Jyrki Filatoff):

*** Hendrik Hansén
**   Jani Masalin
*    Karl Kaasik / Sami Jalo

  • fredrik.jpg
  • renta.jpg
  • albi.jpg
  • stadium.jpg
  • safrent.jpg
  • trpgroup2.jpg
  • manhattancity_white.jpg

Matsikalenteri

ma ti ke to pe la su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30