FC Boda 2:sta ei ollut vastusta, kun SC Wolves kävi hakemassa pisteet Kemiönsaarelta lukemin 2-7 (1-5).

SC Wolves oli keskiviikkona tullut Björkbodaan voittamaan. Tämä näkyi heti ottelun alkuhetkiltä saakka, kun ensimmäiseen kymmeneen minuuttiin pallo oli kolmesti Bodan verkossa. Anton Partasen maali hylättiin paitsiona, mutta Jani Masalin onnistui kerran pelitilanteesta ja kerran pilkulta. Ottelusta vaikutti tulevan aivan valtaisaa ryöpytystä, kun Masalin 13. minuutilla syötti Henri Filatoffin läpiajoon ja tämä viimeisteli lopulta voittomaaliksi jääneen 0-3-osuman tolpan juureen.

Tahti kuitenkin rauhoittui, ja ensimmäisen jakson puolessa välissä kemiönsaarelaiset pääsivät yllättämään tilanteen lepsusti pelanneen SCW-ryhmän. Pallonriisto 30 metrissä käännettiin nopeasti ja yks kaks pallo oli pelattu ohi SCW-maalissa debytoineen lainavahti Jussi-Pekka Piiparisen. Kavennusmaali kuitattiin nopeasti, kun SCW-pelaaja kaadettiin toistamiseen rankkarialueen sisällä sääntöjenvastaisin keinoin. Pallo pilkulle ja Jani Masalin viimeisteli hattutemppunsa, kun vasta puoli tuntia oli pelikellossa.

Viitisen minuuttia myöhemmin nähtiin ottelun erikoisin tilanne. Matias Lehtonen nousi omiin korkeuksiin ja pääsi puskemaan Karl Kaasikin kulmapotkun maalia kohti. Bodan maalivahdilta komea refleksitorjunta, joka kuitenkin jäi maaliviivan tuntumaan pomppimaan. Refleksit olivat kunnossa myös maaliviivalla päivystäneellä puolustajalla, joka päätti poistaa pallon väljemmille vesille käsiään käyttäen. Pallo kolmatta kertaa pilkulle ja pakille keltainen kortti. Kortin väristä voidaan toki keskustella, mutta se nyt ei toki tähän matsiin mitenkään ratkaisevasti vaikuttanut. Boda-vahdin mielessä pyöri varmasti tuttu sananlasku "Kolmas kerta toden sanoo", mutta niin vain tuli taas aavistettua väärään kulmaan ja Masalin viimeisteli ensimmäisen puoliajan tehot 4+1.

Toinen jakso tarjoilikin sitten etenkin kotijoukkueen osalta hieman verkkaisempaa peliä, kun ottelu oli jo käytännössä ratkennut. Kuten ennakossakin mainittu, oli SCW:llä käytössään täysi 18 pelaajan kokoonpano, mikä osaltaan kasvatti joukkueiden välistä tasoeroa entisestään. Tuoreet jalat toivat SCW:n peliin entistä enemmän juoksuvoimaa, kun Boda joutui käytännössä peluuttamaan samoja pelaajia koko 90-minuuttisen. Jiri Vainio ja Jani Masalin veivät maaleillaan SCW:n jo 1-7-johtoon, eivätkä lisämaalitkaan olleet kaukana. Tolppaa lähemmäs Susipaidat eivät kuitenkaan päässeet, vaan lopulta viimeisen 20 minuutin ainoan maalin iski lisäajalla FC Boda.

Kauden kolmas voitto plakkariin ja puhtaalla saldolla ainakin väliaikaisesti sarjakärkeen. Boda 2:lle kauden alku on ollut katastrofaalinen, edustusjoukkueen tippuminen Neloseen on luultavasti vienyt kakkosjoukkueen materiaalista valtavan palan sarjaporrasta ylemmäs. Toki jos pelit menisivät jossain kohtaa sopivan kauas toisistaan, saattaa Boda 2 saada kovan luokan vahvistukset, joilla haastaa sarjan kärkijoukkueet ja parhaassa tapauksessa vie keneltä tahansa pisteitä.

Wolves jatkaa kauttaan ensi lauantaina, kun vuorossa on kärkikamppailu Piikkiön Palloseuraa vastaan. Matsi on samalla kauden kotiavaus, tervetuloa katsomoon!

Kokoonpano

Vaihdot:

46' Lindqvist -> Hautala
46' Sundin -> Allén
46' Tuominen -> Jalo
58' A Partanen -> Kalliokoski
58' H Filatoff -> Hansén
70' Masalin -> Kuusela
70' Kaasik -> Nyqvist

Tapahtumat

  6' 0-1 Masalin (P Filatoff)
  8' 0-2 Masalin RP
  13' 0-3 H Filatoff (Masalin)
1-3 Vastustaja 27'  
  30' 1-4 Masalin RP
Vastustaja     35'  
  36' 1-5 Masalin RP
     
  51' 1-6 Vainio (Kaasik)
Vastustaja     57'  
  67' 1-7 Masalin (Hansén)
2-7 Vastustaja 90'  
  90' Hautala    

 

Ottelun kolme Sutta (jury Jyrki Filatoff):

*** Jani Masalin
**   Jiri Vainio
*    Henri Filatoff

  • fredrik.jpg
  • renta.jpg
  • albi.jpg
  • safrent.jpg
  • manhattancity_white.jpg
  • trpgroup2.jpg
  • stadium.jpg

Matsikalenteri

ma ti ke to pe la su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30