SC Wolves kaatoi viime perjantaina Vitosen ottelussa Mynämäen Pallon lukemin 2-3 (2-1).

Suhteellisen aikaisen arkipelin johdosta otteluun valmistautuminen ei sujunut toivotulla tavalla. Tämä näkyi otteissa, kun SCW ei oikein tahtonut saada pelistä kiinni koko ensimmäisen puoliskon aikana.

Siksi ei ollutkaan mikään ihme, kun MynPa-hyökkääjä 8. peliminuutilla juoksi täysin vapaasti läpiajoon ja iski kotijoukkueen 1-0-johtoon. Puolen tunnin pelin kohdalla tuska vaan suureni, kun mynämäkeläiset lisäsivät johtonsa jo 2-0:aan. Mynämäen erittäin pieni kenttä aiheutti suuria vaikeuksia, kun peliä ei pystynyt millään rakentamaan lyhytsyöttöpelillä. Pitkää palloa siis jouduttiin viljelemään, mutta nekin jäivät suurimmilta osin vajaiksi. Hetki ennen taukoa SCW sai kuin saikin elintärkeän kavennusmaalin aikaiseksi, kun Matti Hautala jatkoi Karl Kaasikin rajaheiton takatolpalle, ja Anton Partanen pommitti pallon varmasti verkkoon.

Susipaidat saivat tauolla rivinsä kasaan, eikä toista puoliaikaa ehditty pelata kuin seitsemisen minuuttia ennen Wolvesin tasoitusta, maalintekijänä kukapa muu kuin Jani Masalin. Koko toinen puolisko olikin hyvin hallussa, ja lopullinen palkinto tuli parikymmentä minuuttia ennen loppua. Tuore vahvistus Max Sundin sai pallon rangaistusalueen ulkopuolella, pujotteli useamman pelaajan ohi, laittoi vielä maalivahdinkin kassalle ja iski voittomaaliksi jääneen 3-2-osuman. Kuten kuvasta näkyy, juhlittiin maalia kohtalaisen vapautuneesti. MynPa:n loppurynnistys jäi torsoksi ja näin tärkeät pisteet Paraisille.

Yhteenvetona todettakoon, että positiivista oli nähdä tällainen nousu kovassa paikassa. Seuraan on alkanut pesiytyä kunnon voittamisen kulttuuri ja usko omaan tekemiseen, mikä ihan varmasti tulee kantamaan vielä pitkälle. Voiton lisäksi positiivista oli kolme debyyttiä; maalintekijä Sundinin lisäksi ensiesiintymisen Susipaidassa tekivät KaaPo:sta lainalla ollut maalivahti Teemu Muurinen sekä salibandyn puolelta tuttu Miikka Lempinen.

Wolves jatkaa kauttaan keskiviikkona, kun se matkustaa keväiselle Kemiönsaarelle Boda 2:n vieraaksi. Tarkoittaa samalla sitä, että vuorossa on kauden ensimmäinen nurmipeli!

SCW-kokoonpano

Vaihdot:

46' A Partanen -> Sundin
68' H Filatoff -> Lempinen
76' Kuusela -> Nyqvist
88' Hautala -> Kalliokoski

Tapahtumat

1-0 Vastustaja 8'  
  17' Tuominen    
2-0 Vastustaja 30'  
  43' 2-1 A Partanen (Hautala)
     
  52' 2-2 Masalin (Sundin)
  66' Kaasik    
  73' 2-3 Sundin (Masalin)
Vastustaja     87'  
     

 

Ottelun kolme Sutta (jury Kimmo Vahalahti):

*** Jani Masalin
**   Jiri Vainio
*     Max Sundin

  • fredrik.jpg
  • renta.jpg
  • albi.jpg
  • manhattancity_white.jpg
  • safrent.jpg
  • trpgroup2.jpg
  • stadium.jpg

Matsikalenteri

ma ti ke to pe la su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30