SC Wolves saa huomenna vieraita Loimaalta, kun sarjataulukon seiska vierailee PUNT:issa.

Kauden ratkaisuhetket ovat viimeistään nyt käsillä. SC Wolvesilla on 2. divisioonassa jäljellä kaksi ottelua, joista molemmat pelataan kotona. Sarjapaikan uusiminen ei ole enää omissa käsissä, vaan omien voittojen lisäksi pahimmat kilpakumppanitkin saisivat jäädä ilman pisteitä.

Kuolemanotteluista ensimmäisessä vastaan asettuu Leisku, jolle Wolves syyskierroksella hävisi niukasti 10-9. Isänpäivän kamppailu ratkesi kolmannen erän alussa, kun Leisku painoi taululle kolme osumaa pariin minuuttiin. Nyt samanlaisiin uinahduksiin ei yksinkertaisesti ole varaa.

Pisteiden valossa toinen sarjakierros on sujunut tähän mennessä tasatahtiin avauskierroksen kanssa. Pelillisesti ero on kuitenkin ollut iso, ja pienestä on ollut kiinni etteikö pistesaldo voisi nytkin osoittaa 2-4 pistettä enempää. Jatkoaikatappiot KaKo:lle ja Bullsille, Tre Ankkare-tappio sekä tietyin varauksin jopa kahden viikon takainen FoSu-peli kaivelevat takahampaissa, kun nälkäinen susi lähtee kauden tärkeimpiin koitoksiinsa.

Leiskullakin on vielä pelattavaa, ettei se joudu karsimaan paikastaan, joten mikään helppo peli huomenna ei ole tulossa. Paljon riippuu lopulta myös siitä, saadaanko sarjan pisteykkönen Miro Portnoj kuriin. Portnoj on 17 pelaamaansa otteluun tehnyt 56 pistettä, eli hän on ollut mukana melkein puolessa Leiskun 123 maalista.

Wolvesilta poissa ovat varmuudella vain Jyri Lehto, Teo Allén sekä Arttu Linnavuori. Ville Tappolan, Kalle Johanssonin ja Daniel Lindqvistin pelioikeudet ovat loppukauden osalta SCW 2:ssa, joten heitä ei enää tällä kaudella nähdä kakkosdivarikentillä.

Huominen matsi käyntiin 19.30, tervetuloa lauteille!

//DL

  • petja.jpg
  • bws.jpeg
  • autotarvike.png
  • Suomen_Pumppaamohuollot_pisaralogo_vektoroitu.jpg
  • target_white.png
  • crossgym_logo-02.jpg
  • KSM_Manhattan.png
  • mehilainenneo_white.png

Matsikalenteri

ma ti ke to pe la su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31