SC Wolvesin sunnuntainen reissu Riihimäelle ei tuottanut pisteitä, kun joukkue joutui taipumaan RSS Panthersille maalein 8-7.

Otteluiden vahvat alut saivat sunnuntaina jatkoa, ja Tommi Sauvonsaari vei Wolvesin seitsemännellä peliminuutilla johtoon. Tämän jälkeen pakka hajosi pahemman kerran, kun RSS Panthers iski seuraavat kolme ja Wolvesin valmennusjohto oli pakotettu käyttämään aikalisä jo ennen ensimmäisen kympin täyttymistä. Siitä kuitenkin rivit kasaan ja erävoittoon, sillä Oskari Laaksosen, Teemu Helmisen ja Patri Filatoffin maaleilla avauserän lukemat kirjattiin 3-4.

Toinen erä meni Susilta pelillisesti luokkaan "Ok+", mutta Pantteri-maalivahti löysi jokaiseen poikkariin jonkun ruumiinosan pallon eteen. Laukaukset Wolvesille 13-11, maalit Panthersille 4-0.

Kolmannen erän alkuun sattui ja tapahtui. Ensin Antti Kokko kavensi, seuraavassa vaihdossa kotijoukkue taas kolmen maalin johtoon. Siitä vain 20 sekuntia myöhemmin riihimäkeläisen polvi osui Werneri Laaksosta päähän ja Panthers-hyökkääjä osoitettiin ns. "isoista ovista" pihalle. Wolves ei kuitenkaan päässyt koko viittä minuuttia pyörittämään ylivoimaa, sillä väliin tuomarit antoivat myös tasoittelujäähyn maalinedustilanteesta toisessa päässä. Tasavajaalla syntyi 8-6-osuma Arttu Linnavuoren toimesta ja aivan ylivoiman lopussa Teemu Helminen osui päivän toisellaan, tuoden SCW:n maalin päähän. Siihen se kiri kuitenkin lopulta jäi, ja näin pitkälle kotimatkalle jouduttiin kauden ensimmäisen tappion saattelemana.

-"Tänään hävittiin kaverille kääntöpelissä ja siinä, miten ne puolustetaan pois omassa päässä. Keskusta puolustettiin huonosti ja omat käännöt eivät olleet tarpeeksi laadukkaita. Muutama taktinen huti tehtiin valmennuksessakin tänään. Hyvin kasattiin itsemme avauserän mustan hetken jälkeen. Toisessa erässä homma kaatui viimeistelyyn, kaveri teki omista paikoista mutta me ei pystytty vastaamaan. Kolmanteen saatiin taas hyvä kiri, mutta ei saatu tasoitusta värkättyä", kommentoi Marko Vehmanen ottelua. -"Tänään ei riittänyt, mutta eiköhän me olla taas valmiimpia kun keväällä kohdataan Panthers Paraisilla. Ensi viikko vähän huilataan ja kahden viikon päästä täyttä höyryä HIFK:ta vastaan. Taas on tulossa hyvä salibandypeli", Vehmanen päättää.

Kausi jatkuu tosiaan lauantaina 23.10. kotimatsilla, Saturday Night Fever ja vastassa HIFK. Tervetuloa!

//DL

 

Pöytäkirja: https://salibandy.fi/tulospalvelu/ottelut/244263/yhteenveto

Ottelun kolme Sutta (by Marko Vehmanen):

*** Antti Kokko

** Oskari Laaksonen

* Kalle Tuominen, Teemu Helminen

  • autotarvike.png
  • albi.jpg
  • fredrik.jpg
  • Suomen_Pumppaamohuollot_pisaralogo_vektoroitu.jpg
  • op_valk.png
  • stadium.jpg
  • mehilainenneo_white.png
  • manhattancity_white.jpg
  • trpgroup2.jpg

Matsikalenteri

ma ti ke to pe la su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30