Säbäkolmonen esiintyy huomenna kokonaisuudessaan Turussa, kun puolet lohkosta pelaa Leaf Areenalla ja toinen puolikas SB-Areenalla.


Kuva: Jesper Rajakangas

Sarjakärki SC Wolves "matkustaa" lauantaina toiseen kotihalliinsa, kun joukkue kohtaa sarjakolmosen SBS Lieto 3:n Leaf Areenalla. Kauden ensimmäinen kohtaaminen meni Wolvesille selkeästi lukemin 9-1, mutta tuon lokakuisen sunnuntain jälkeen on etenkin lietolaisten rosteri kokenut suuria muutoksia. Pelkästään määrällisesti penkilläkin on kuulemma jo tunkua, mutta mikä tärkeämpää, ollaan tolppien väliin saatu ihan maalivahti. Tämä on heijastunut myös tuloksiin, sillä viimeisestä seitsemästä ottelusta joukkue on raapinut kuusi voittoa, ja hävinnyt ainoastaan SC Toivolle. Susienkin edellinen tappio on juuri Toivoa vastaan, mutta sen jälkeen joukkue seilaa kahdeksan ottelun voittoputkessa.

-"Kova peli tiedossa huomenna. Kaveri on pelannut viime aikoina hyvin, kun kokoonpano maalivahteineen on saatu vaadittavalle tasolle. Sen verran yhteistä historiaa on Lieto-maalivahti Aki Tammisen kanssa, että pakko nostaa esiin miehen vaikutus huomiseenkin peliin. Flamesissä kun valmensin, niin Aki oli aina se viimeinen lukko, johon pystyi luottamaan. Koitetaan huomenna löytää jokunen kolo mistä laitetaan palloja reppuun", Wolves-päävalmentaja Marko Vehmanen ennakoi lauantain vastustajaa.

-"Oma rosteri näytti vielä alkuviikosta hyvältä, mutta viikon aikana porukkaa on tippunut pois ja ensimmäistä kertaa tällä kaudella ei saada kolmea kentällistä kasaan. Huomenna ei haeta tyylipisteitä, vaan lähdetään tekemään jokunen maali enemmän kuin vastustaja. Puolustetaan tiiviisti, tehdään tarvittavat maalit ja naarataan pisteet kotiin. Rentouden ja pelipäivästä nauttimisen kautta", Vehmanen jatkaa.

SCW tosiaan joutuu lauantain kamppailuun hieman siipirikkoisena, kun pois jäävät Linnavuori, Kulmaneva, Millner, Junno, Hurme sekä Laitila. 

 

Huomenna siis avaamaan lauantai Leaf Areenalle kello 11.30, tervetuloa katsomaan millaisen sopan Vehmanen keittää tarjolla olevista aineksista!

  • bws.jpeg
  • autotarvike.png
  • Suomen_Pumppaamohuollot_pisaralogo_vektoroitu.jpg
  • petja.jpg
  • mehilainenneo_white.png
  • crossgym_logo-02.jpg
  • op_parainen.png
  • KSM_Manhattan.png
  • target_white.png

Matsikalenteri

ma ti ke to pe la su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22
23
24
25
27
28
29
30
31