SC Wolves onnistui lauantaina voittamaan Yrmyt vahvan päätöserän avulla 6-1 (1-1,1-0,4-0).

Kaksi ensimmäistä erää mentiin tasaisissa ja vähämaalisissa merkeissä, kun taululla oli 30 minuutin jälkeen vain 2-1-lukemat. Patri Filatoff vei SCW:n 10 minuutin kohdalla johtoon, mutta Yrmyt kuittasivat vielä ennen taukoa pelin 1-1:een.

Toinen erä oli jäähyjen sävyttämä, kun Wolvesille tuomittiin yksi kaksiminuuttinen ja Yrmyille peräti kolme (viimeiset vielä osittain päällekkäin, joten tarjolla oli myös kahden miehen ylivoimaa lähes minuutin verran). Ylivoima oli kuitenkin molemmilla tehotonta, sillä paikoista huolimatta YV-maalit loistivat poissaolollaan. Erän ainoa maali syntyikin täysin kentällisin, kun Roni Peltonen iski Taneli Lehtisen syötöstä SCW-uran ensimmäisen maalinsa ajassa 26.49. 

Ylivoimista jäi päätöserään vielä 12 sekuntia 5-3:sta ja 1.10 5-4:sta, mutta Susipaidat eivät kuitenkaan maalinteossa onnistuneet. Vasta puolisen minuuttia ylivoiman jälkeen rävähti, kun ensin Sergei Nurmi ja heti perään Toni Hurme veivät Wolvesin 4-1-johtoon. Tiukka matsi kääntyi sekunneissa turvallisempaan kolmen maalin johtoon.

Loppua kohden vielä Miikka Lempinen ja Patri Filatoff pääsivät kaunistelemaan loppulukemat 6-1:een ja näin Wolvesille tärkeät kaksi pistettä taistelussa nousukarsintapaikasta.

-"Päivän plussat alivoimapelaaminen, Jesse Salon mahtipeli maalissa sekä tietysti tärkeimpänä viimeisen erän maalit ja kaksi sarjapistettä. Miinuksen puolelle taas ylivoimat sekä ensimmäisen kahden erän pallollinen pelaaminen", ruotii Wolves-käskyttäjä Marko Vehmanen. -"Ylhäältä lähdettiin ottamaan kiinni, välillä toimi ihan hyvin, mutta välillä taas kaveri pääsi purkamaan karvauksen. Alussa hävittiin myös 1vs1-kamppailuja, mikä vaikeutti pelaamista" Vehmanen jatkaa.

Voitolla SCW nousi ainakin viikoksi sarjan piikkipaikalle, yhden ottelun enemmän pelanneena. Koko seuran vuoden viimeinen ottelu pelataan ensi lauantaina, kun SCW kohtaa KiU:n SB Areenalla.

//DL

 

Tilastot: https://salibandy.fi/tulokset/#/ottelu/sc-wolves-yrmyt/3523/3315?id=11349&name=SC%20Wolves

Ottelun kolme Sutta (by Marko Vehmanen):

*** Jesse Salo
** Miikka Lempinen
* Taneli Lehtinen

 

  • autotarvike.png
  • Suomen_Pumppaamohuollot_pisaralogo_vektoroitu.jpg
  • petja.jpg
  • bws.jpeg
  • op_parainen.png
  • KSM_Manhattan.png
  • target_white.png
  • crossgym_logo-02.jpg
  • mehilainenneo_white.png

Matsikalenteri