SC Wolves avasi lauantaina Suomisarjakauden komealla 5-7 -vierasvoitolla.

Salibandykausi 2021-2022 sai Wolvesin kannalta synkimmän mahdollisen alun, kun heti ensimmäisessä vaihdossa jouduttiin keräämään pallo oman maalin verkoista. Joukkue kuitenkin kasasi rivinsä, pääsi peliin hyvin mukaan ja sai palkinnon ajassa 6.14, kun toista kautta putkeen kauden avausmaalin iski Tommi Sauvonsaari.

Blackbirds pääsi rankkarilta kokeilemaan uutta johto-osumaa, mutta Werneri Laaksonen nollasi sen yrityksen. Loput erästä olikin sitten vahvasti Wolves-merkkistä, kun Arttu Linnavuori, Joona Kaario ja Joel Ylistalo pitivät huolen, että SCW pääsi 1-4-vierasjohdossa tauolle.

Toisessa erässä ainoana maalinteossa onnistui Blackbirds, joten päätöserään lähdettiin Susien kahden maalin johdossa. Arttu Linnavuori lisäsi päivän toisellaan johdon taas kolmeen maaliin, mutta sitten alkoi keravalaisshow. Vajaaseen neljään minuuttiin mustapaidat maalasivat kolmesti, ja yhtäkkiä oltiin tasatilanteessa, vaikka Wolves näytti hallitsevan ottelua aivan mielin määrin ensimmäiset 44 minuuttia. Siihen kohtaan otettu aikalisä oli kuitenkin omiaan rauhoittamaan tilanteen, ja SCW osoitti taas vahvaa selkärankaa saamalla vastustajan maalihanat kiinni.

Lopulta saatiin kuin saatiinkin kaikki kolme pistettä bussimatkalle mukaan, kun ajassa 55.39 Teemu Helminen iski voittomaaliksi jääneen 5-6-osuman polven korkeudelta maalin edestä. Sama mies kaunisteli lopulta lukemat 5-7:ään osumalla omalta kenttäpuoliskolta tyhjänä ammottaneeseen keravalaismaaliin.

-"Onnistuttiin omassa taktiikassa hyvin. Saatiin eliminoitua kaverin avauspelaaminen melko vaarattomaksi, kun taas oma pelinavaaminen oli hyvää ja maltillista. Ekassa erässä viimeisteltiin paikoista hyvällä prosentilla. Toinen erä oli tasaista kyttäämistä, joskin kaveri sai erän loppuun oman hetkensä joka jatkui kolmannessa erässä", analysoi SCW-valmentaja Pasi Lehtonen peliä. -"Tehtiin tasoitusmaalin jälkeen aikalisällä pieniä viilauksia kokoonpanoon ja korostettiin että aikaa on riittävästi voittoon. Lopussa saatiin iskettyä tarvittavat osumat. Alivoima toimi tänään myös hienosti", Lehtonen tuumii voiton avaintekijöistä.

Kautta jatketaan ensi perjantaina Helsingissä, kun Wolvesia isännöi EV Akatemia.

//DL

 

Pöytäkirja: https://salibandy.fi/tulospalvelu/ottelut/244293/yhteenveto

Ottelun kolme Sutta (by Pasi Lehtonen):

*** Tommi Sauvonsaari, Arttu Linnavuori, Jasu Pääkkö, Joel Ylistalo, Miikka Lempinen

** Werneri Laaksonen

* Santeri Rekola

 

 

  • Suomen_Pumppaamohuollot_pisaralogo_vektoroitu.jpg
  • fredrik.jpg
  • albi.jpg
  • autotarvike.png
  • stadium.jpg
  • op_valk.png
  • manhattancity_white.jpg
  • trpgroup2.jpg
  • mehilainenneo_white.png

Matsikalenteri

ma ti ke to pe la su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31