Järjestyksessään toinen kausi salibandyn Suomisarjassa alkaa tällä viikolla.

Kaudeksi 2020-2021 perustettu Suomisarja jäi ensimmäisenä pelikautenaan kesken. Heikentynyt koronatilanne laittoi sarjan tauolle marraskuun lopulla, eikä tauolta koskaan palattu. Osa joukkueista osallistui keväällä Divarikarsintoihin (joukossa myös SC Wolves), mutta suurimmalla osalla edellinen kilpailullinen ottelu on 10 kuukauden takaa.

 

Preseason

SCW on rajoitusten hellitettyä päässyt harjoittelemaan suht ehjän kesän, kun kesäkuussa aloitettiin ulkona ja heinäkuun lopussa siirryttiin halliin. Treenimatseja saatiin alle viisi kappaletta, niistä tuloksena neljä voittoa ja yksi tappio.

FBC Turku Akatemia 8-4

FBC Turku Akatemia 9-2

Ruoska 8-2

SalBa 2-14

SB Hirvensalo 15-0

-"Kesä meni vaihtelevasti, kun ensin ei päästy rajoitusten takia sisälle ollenkaan, mutta sen jälkeen ollaan saatu todella hyvät 7 viikkoa alle. Porukka on käynyt hyvin ja ollaan päästy harjoittelemaan joukkueena", kommentoi Wolves-valmentaja Marko Vehmanen valmistautumista kauteen. 

 

Kokoonpano

SC Wolvesin miehistössä on kesän aikana tapahtunut normaalia liikehdintää, kun muutama pelaaja on lähtenyt ja muutama on tullut. Teemu Junno palaa kokoonpanoon välivuoden jälkeen. FBC Turun Akatemiasta Wolvesiin liittyivät Eetu Niemi ja Santeri Rekola, Nousiaisten Ryhdistä Kalle Tuominen. Divarin runkosarjan viime kaudella voittaneesta FBC Turun edustusjoukkueesta Wolvesia vahvistaa Antti Kokko, ja kesän kovin siirto puolestaan tarjoillaan suoraan Ruotsin liigasta SSL:stä, josta Susipaitaan siirtyy kolme edellistä kautta Visby IBK:ta edustanut Heikki Hirvisuo.

Susien 25 pelaajan rosteri näyttää tältä:

Kapteenina jatkaa Jasu Pääkkö, varakapteeneina toimivat Oskari Laaksonen, Arttu Linnavuori ja Heikki Hirvisuo.

Lähteneet:

Karl Nyqvist (SCW2)

Tommi Launto (SCW2)

Klaus Kulmaneva (SCW2)

Robin Mattila (SB Naantali)

Olli Kokkola (SB Naantali)

Santeri Terho (FBC Turku)

Tatu Niekka (Ruoska)

Santeri Rintala (SBS Lieto)

-"Muutaman pelaajan olisi lähtijöistä mielellään pitänytkin, mutta laatua ja johtajuutta ollaan saatu lisää joukkueeseen. Hyvin on uudet äijät päässeet ryhmään mukaan", kommentoi Marko Vehmanen.

-"Peliltä haetaan aktiivisempaa Wolvesia. Sekä pallolliseen että pallottomaan peliin ollaan tehty pieniä viilauksia, halutaan mennä eteenpäin jokaisella osa-alueella, eikä vaan jollain tietyllä", avaa Pasi Lehtonen tulevan kauden pelillisiä tavoitteita.

 

Lohko B

Tulevan kauden lohko on pysynyt viime kauteen verrattuna muuten samana, paitsi että lohko on paisunut kolmella joukkueella. Viime kauden vastustajien lisäksi lohkosta löytyy tänä vuonna Divarista tippuneet SB Vantaa ja EräViikingit Akatemia sekä 2. divisioonasta noussut HIFK. 13 joukkueen lohko tarkoittaa 24 ottelun mammuttisarjaa, eli pelejä riittää. Wolvesin otteluohjelma löytyy tämän sivun ylälaidasta sekä tulospalvelusta: https://salibandy.fi/tulospalvelu/466/8235/8738/2021-2022/otteluohjelma?team=36

Divarista tulleiden lisäksi sarjan ennakkosuosikkeihin lukeutunee viime vuonna ennen keskeytystä sarjaa dominoinut SBS Wirmo. Keskikasti tulee ainakin ennakkokaavailujen mukaan olemaan tasaisempi, eikä sarjassa tule helppoja matseja.

 

 

Wolvesin osalta sarja tosiaan käyntiin lauantaina Keravalla. Kotiavauksen suhteen palataan asiaan parin viikon päästä, kun perjantaina 1.10. vieraaksi saapuu SBS Kings!

Tervetuloa kannustamaan Sudet voittoon!

//DL

  • fredrik.jpg
  • Suomen_Pumppaamohuollot_pisaralogo_vektoroitu.jpg
  • autotarvike.png
  • albi.jpg
  • trpgroup2.jpg
  • op_valk.png
  • mehilainenneo_white.png
  • manhattancity_white.jpg
  • stadium.jpg

Matsikalenteri

ma ti ke to pe la su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31