SC Wolvesin ja FC Eurajoen keskiviikkoillan kamppailu päättyi lukemiin 1-1 (0-1).

Sateen kasteleman kentän johdosta Koivuhakaan siirretty ottelu alkoi vierasjoukkueen komennossa, ja täysin ansaitusti jo 8. peliminuutilla lukemat muuttuivat 0-1:een. Wolvesilla kesti vartti lämmetä, jonka jälkeen alettiin saamaan edes puolittaisia tekopaikkoja, lähinnä syötönkatkoista ja vastahyökkäyksistä. Meni ehkä puoli tuntia, kunnes tekosektorille päästiin hallitusti, mutta siitä eteenpäin enemmän tai vähemmän loput matsista oli Wolvesin hallintaa. Mikael Lahtivuoren läpiajoa ja Joel Ylistalon ylärimaa lähemmäs ei Wolves kuitenkaan päässyt, vaan tauolle 0-1-vierasjohdossa.

Toisella jaksolla sama meno jatkui, SCW loi enemmän ja vaarallisempia paikkoja, mutta Yönsinisten varma puolustus kesti. Kesti aina 85. minuutille asti, kunnes vaihdosta sisään tullut Jani Masalin pääsi puskemaan Eurajoki-veskarin näppien edestä pelin tasoihin. Pisteistä taisteltiin molempien joukkueiden toimesta loppuun asti, mutta lopulta molemmille jäi käteen se yksi piste. Molemmille pienoinen pettymys, Wolvesille koska paikoista ei saatu maaleja ja Eurajoelle kun johtoa ei kyetty suojelemaan loppuun asti.

-"Pelattiin ihan hyvin tänään, mutta viimeiset ratkaisut jäivät osittain vaisuiksi eikä saatu enempää palkintoja. Jos joskus pelissä ansaitsisi enemmän, niin se oli tänään. Toki vastustajalle kunnia kurinalaisesta puolustamisesta. Lauantaina tasaisempi alusta ja PaiHa kaatuu”, toteaa SCW-koutsi Henri Filatoff ja suuntaa katseensa jo lauantain vierasreissuun.

SCW jatkaa "keskiviivan" tuntumassa, seuraava mahdollisuus kurkkia yläpuolelle tarjotaan tosiaan lauantaina Paimiossa, kun Wolves haastaa tappiottoman sarjakärjen.

//DL

 

Kokoonpano

Vaihto:

59' M Tulla -> Masalin

 

Pöytäkirja: https://tulospalvelu.palloliitto.fi/match/1951710/events

 

Ottelun kolme Sutta (by Henri Filatoff):

*** Valtteri Laine, Jani Masalin

** Patri Filatoff, Sampo Niinimaa

* Mikael Lahtivuori

 

  • fredrik.jpg
  • Suomen_Pumppaamohuollot_pisaralogo_vektoroitu.jpg
  • albi.jpg
  • autotarvike.png
  • manhattancity_white.jpg
  • op_valk.png
  • mehilainenneo_white.png
  • stadium.jpg
  • trpgroup2.jpg

Matsikalenteri

ma ti ke to pe la su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31