SC Wolves palasi sunnuntaina voittojen tielle, kun Turun Vaappuankat kaatui lukemin 2-6 (1-2,1-2,0-2).

Kärkimatsi SC Toivoa vastaan oli siirretty pelattavaksi jo viikko sitten, joten sunnuntain turnauksessa Wolvesilla oli vain yksi peli: Aamukymmeneltä vastaan asettui turnauksen isäntäjoukkue TVA.

Aikainen aamu asetti omat haasteensa, ja Wolvesin peli näyttikin vähän uniselta. Teemu Helminen avasi maalihanat seitsemännellä peliminuutilla ja Tommi Lehto niittasi tasavajaalla pelin muutamaa minuuttia myöhemmin 0-2:een. Campus sai kuitenkin pari minuuttia ennen erän loppua kulmavaparista kavennusmaalin, joten tauolle 1-2-lukemista.

Toisessa erässä Helmisellä meni kuusi sekuntia pitempään kuin avauserässä, mutta taas helähti verkko ja Wolves uudestaan kahden maalin karkumatkalle. Toni Hurme ehti erän lopulla lataamaan SCW:n 1-4-johtoon, mutta heti seuraavassa vaihdossa TVA osui ja näin erälukemat kirjattiin samoin 1-2-lukemin kuin avauserän päätteeksi.

Päätöserässä Wolvesin peli jatkui vahvana ja maalipaikkoja saatiin luotua, mutta laukaukset pysähtyivät yksi toisensa perään pakistoon tai maalivahtiin tai viuhui kokonaan maalista ohi. Oikeastaan TVA:n aktiivinen peli tuotti tuskanhikeä lähes ottelun loppuun saakka. SCW pääsi kaunistelemaan lukemia vielä Teemu Helmisen viimeistellessä hattutemppunsa tyhjiin neljä sekuntia ennen loppua ja Arttu Linnavuoren osuessa salamamaalilla vielä sekuntia ennen ottelun lopullista päätösvihellystä. Helmiselle muuten kauden kuudes maali - ihan ok saldo mieheltä, joka käytännössä aloitti salibandyn vuosi sitten.

-"Saatiin se mitä tultiin hakemaan, eli pisteet. Paljon luodaan maalipaikkoja, mutta tehokkuus ei ole vielä vaadittavalla tasolla. Maalinteko ja erikoistilannepelaaminen tarvitsevat vielä huomiota", miettii SCW:n valmentaja Marko Vehmanen. -"Olisi pitänyt viimeistään toiseen erään naulata peli, TVA pelasi loppuun asti ja laittoi meidät todella ahtaalle. Ollaan todella tyytyväisiä pisteistä, ja kun kaikki ketjutkin onnistuivat maalinteossa, niin tästä on hyvä jatkaa" Vehmanen päättää.

Wolves nousi voitolla takaisin sarjan kakkospaikalle, ja kun päivän muutkin pelit menivät juuri niin kuin pitikin, on SCW tasaisessa kärjessä vain pisteen päässä piikkipaikasta. Sarja jatkuu kahden viikon päästä lauantaina kotipelillä, kun PUNT:issa vierailee sarjanelonen Yrmyt. Tervetuloa tuolloin kannustamaan Sudet tärkeän pelin voittoon!

//DL

 

Tilastot: https://salibandy.fi/tulokset/#/ottelu/tva-sc-wolves/3513/3315

Ottelun kolme Sutta (by Marko Vehmanen):

*** Teemu Helminen
** Valtteri Ylander
* Karl Nyqvist

  • petja.jpg
  • autotarvike.png
  • Suomen_Pumppaamohuollot_pisaralogo_vektoroitu.jpg
  • bws.jpeg
  • crossgym_logo-02.jpg
  • mehilainenneo_white.png
  • KSM_Manhattan.png
  • op_parainen.png
  • target_white.png

Matsikalenteri