SC Wolves kärsi perjantaina toisen perättäisen jatkoaikatappion, kun UHV Bulls voitti lukemin 6-7 (0-1,3-3,3-2,0-1).

Kuten viikko sitten Säkylässä, oli myös perjantain avauserä vähämaalinen. Erän ainoasta osumasta vastasi UHV Bulls, joten toiseen erään lähdettiin vierasjoukkueen komennossa.

Wolves sortui toisen erän alussa jäähyilyyn. Ensimmäisestä selvittiin säikähdyksellä, mutta toisella kerralla helähti. 0-2-tilanteessa Wolves kuitenkin heräsi. Ensin Heikki Gustafsson toi ilmaveivillä Sudet maalin päähän ja vain puoli minuuttia myöhemmin tilanne oli jo 2-2, tasoitusmaalin tekijänä Sergei Nurmi.

Jos Wolvesin kavennus ja tasoitus tulivat lyhyen ajan sisään, niin tuli myös Bullsin kahden maalin johto. Aikavälillä 33.06-33.29 vierailija iski kahdesti ja taas oltiin takaa-ajoasemassa. Kavennusmaali saatiin kuitenkin vielä aikaiseksi ylivoimalla, Wolvesin kolmas syntyi Jasu Pääkön lavasta erän loppupuolella juuri ylivoiman loppuessa. Toisellekin erätauolle siis vehmaalaisten yhden maalin johdossa.

Kolmanteen erään kopista tuli latautunut SCW. Patri Filatoff niittasi pelin tasoihin heti erän avausminuutilla, ja 4-4-lukemissa edettiinkin hyvän tovin eteenpäin. Juuri ennen viimeistä kymppiä SCW pääsi toista kertaa ottelussa ylivoimalle, ja toisen kerran myös helähti. SCW siirtyi ottelussa ensimmäistä kertaa johtoon ajassa 50.18, maalintekijänä Arttu Linnavuori. Alle minuuttia myöhemmin asialla oli ylivoimamaalin syöttänyt Patri Filatoff, joka komeiden harhautusten päätteeksi tykitti pallon vastustamattomasti verkkoon.

6-4-johdossa edettiin kohti ottelun viimeistä vitosta, joka kuitenkin kääntyi voiton varmistelusta pelissä pysymiseen. Wolves tarjosi Bullsille kaksi kertaa ylivoima-aikaa ja siinä oli kaksi kertaa liikaa. Kahdella ylivoimamaalilla Bulls tasoitti ottelun ja vei pelin jatkoajalle. Jatkoajan kaksi ensimmäistä minuuttia jouduttiin pelaamaan 3vs4-alivoimalla, mutta se kestettiin tärkeimmällä hetkellä. Urhoollinen AV-tappo ei kuitenkaan pisteiden valossa näkynyt, sillä vain hetki ehdittiin pelata neljällä neljää vastaan, kun ajassa 62.15 pallo oli SCW:n maalissa ja jatkoaikavoitosta irtoavat kaksi pistettä matkasivat Vehmaalle.

Taistelu jatkuu, vaikka se käykin koko ajan haastavammaksi. Lauantain Forssan reissulta kun tarttuisi mukaan piste tai kaksi, niin sittenhän ollaan jo ihan aikataulussa.

 

Kokoonpano

Mähönen - Junno - Pääkkö

Linnavuori - Handolin - P Filatoff

Kulmaneva - Nyqvist - Ylistalo

 

Nurmi - Lempinen

Gustafsson - Kaleva

Liimatainen - Lehtinen

 

Salo

 

Pöytäkirja: http://salibandy.fi/tulokset/#/ottelu/sc-wolves-uhv-bulls/7198/2646

 

//DL

  • Suomen_Pumppaamohuollot_pisaralogo_vektoroitu.jpg
  • autotarvike.png
  • bws.jpeg
  • petja.jpg
  • mehilainenneo_white.png
  • target_white.png
  • KSM_Manhattan.png
  • crossgym_logo-02.jpg

Matsikalenteri