Kaudelle 2020-2021 perustettu uusi sarjaporras näkee päivänvalon perjantaina, kun Suomisarjassa pelataan ensimmäiset ottelut.

Puoli vuotta sitten koronavirus löi sarjat poikki yhdessä yössä. SC Wolves odotteli jo tulevia Suomisarjakarsintoja, mutta ne jäivät lopulta pelaamatta, ja siirryttiinkin suoraan kesätauolle. Liiton toimistolla saunottiin Wolvesin kannalta suotuisasti, sillä ratkaisevaksi tekijäksi nousi pistekeskiarvo, joka Susilla riitti sarjan 5. sijaan ja näin nousuun Suomisarjaan.

-"Fiilikset ovat hyvät ja odottavaiset. Mukava päästä pelaamaan uusia joukkueita vastaan, ja tietysti uusi sarjataso vähän jännittää. Joukkue varmasti odottaa sarjapelejä, kun viime kausi päättyi vähän yllättäen", kommentoi Wolvesin päävalmentaja Marko Vehmanen matsiviikon tunnelmia.

 

Preseason

Tulevaan kauteen valmistautuminen aloitettiin omatoimijaksolla heti, kun sarjapaikka varmistui. Ohjatut harjoitukset alkoivatkin jo kesäkuussa, ja siitä asti ollaan menty täydellä höyryllä eteenpäin heinäkuun pariviikkoista lukuunottamatta.

SCW on syksyn aikana pelannut kuusi harjoitusottelua, joista kolme on voitettu ja kolmesta ollaan poistuttu tappio niskassa:

FBC Turku/2 12-3

Nousiaisten Ryhti 2-1

KaKo 3-10

FBC Turku/2 5-4

SalBa 4-6

TPS A 3-8

 

-"Kevät ja kesä olivat tietty aluksi haastavia, kun ensin ei tiedetty sarjaporrasta ja sen jälkeen ei saatu vielä aloittaakaan harjoittelua. Täytyy olla tyytyväinen, että joukkue oli tehnyt omatoimijaksolla asioita. Sen huomasi, että jalka liikkui ja äijät jaksoi painaa. Aluksi oli vähän vaikea saada treenipelejä sovittua, mutta loppujen lopuksi saatiin niitäkin kaivettua hyvä määrä", Vehmanen kommentoi.

 

Kokoonpano

Susilaumassa on kesän aikana käynyt kuhina, kun ovi on käynyt vähän molempiin suuntiin. Lopputulemana kokoonpano on laaja, joka onkin ehdoton ottaen huomioon pitkän kauden.

-"Ollaan saatu hyviä vahvistuksia hyvin kasassa pysyneen rungon tueksi, joten tyytyväinen pitää olla. Kilpailu pelipaikoista on sopivan kovaa, ja jengi käy aktiivisesti treeneissä ja haluaa mennä eteenpäin", Vehmanen kommentoi. -"Iso juttu meille oli, että Oskari Laaksonen pysyikin Paraisilla, vaikka oli jo lähdössä Kirkkonummelle. Laaksosen lisäksi toinen nosto on Tepsin junnuista tullut Joona Kaario. Nuoresta iästä huolimatta ennakkoluuloton ja uskaltaa pelata. Jalat maassa oleva nuori kaveri, joka on kriittinen omaan tekemiseen ja haluaa kehittyä", Vehmanen kehuu. -"Aika monta muutakin tekisi mieli nostaa, mutta jätetään tämä tällä erää tähän", hän päättää.

 

SC Wolves 2020-2021

Maalivahdit:

Werneri Laaksonen

Santeri Terho (M-Team)

Valtteri Ylander

Johannes Leino

 

Kenttäpelaajat:

Max Millner

Anton Wikström (PIF)

Miikka Lempinen "A"

Karl Nyqvist

Oskari Laaksonen "A"

Klaus Kulmaneva

Joona Kaario (TPS)

Robin Mattila

Joel Ylistalo

Santeri Rintala

Tommi Liimatainen

Oskari Kajander (SB Hirvensalo)

Arttu Linnavuori "A"

Toni Hurme

Joona Suominen (TPS)

Robin Andersson (SCW2)

Olli Kokkola

Jasu Pääkkö "C"

Teemu Pakarinen (SB Hirvensalo)

Tommi Sauvonsaari (SB Hirvensalo)

Patri Filatoff

Emil Roue

Tatu Niekka (Ruoska)

Sergei Nurmi

Teemu Helminen

 

Valmennus ja johto:

Marko Vehmanen - Päävalmentaja

Juho Salonen - Valmentaja

Henri Filatoff - Joukkueenjohtaja

Daniel Lindqvist - Joukkueenjohtaja

 

Lähteneet:

Taneli Kaleva (SCW2)

Taneli Lehtinen (SCW2)

Roni Peltonen (SCW2)

Teemu Junno (SCW2)

Heikki Gustafsson (SCW2)

Krister Mähönen

 

 

Lohko B

SCW:n kanssa samassa lohkossa on kaksi tuttua joukkuetta, yksi puolituttu ja kuusi täysin uutta tuttavuutta. "Naapurit" tulevat Mynämäeltä (SBS Wirmo) ja Forssasta (FoSu), ja kyseisten joukkueiden kanssa on muutama vuosi tullut väännettyä. Puolituttu joukkue on VSS, jonks Wolves voitti harjoitusottelussa syksyllä 2019.

Lohkon muut joukkueet ovat RSS Panthers, LoSB, S.S. Storm, GrIFK, Blackbirds sekä perjantain sarja-avauksessa vastaan asettuva SBS Kings.

-"Vastustajista ei sen enempää tietoa ole, sehän tietty tiedetään että Wirmo ja FoSu ovat kovia, vaikka molemmilla rosterit vähän eläneet. Sen kummemmin ei olla tavoitteita naulattu, vaan katsotaan miten lähtee liikkeelle. Sarjapaikan kun säilyttää ja siinä samassa kehittyy entistä paremmaksi, niin on jo alku. Loput on sitten plussaa, ja kauden päätteeksi katsotaan kuinka iso plussa sinne ollaan saatu kerättyä", Marko Vehmanen valottaa joukkueen tavoitteita tulevaan kauteen.


Klikkaa kuvaa nähdäksesi isompana.

 

Kausi siis käyntiin perjantaina Espoossa, ja viikon päästä Paraisilla vuorossa kotiavaus!

Tervetuloa kannustamaan Susia historian ensimmäisellä Suomisarjakaudella!

//DL

  • autotarvike.png
  • Suomen_Pumppaamohuollot_pisaralogo_vektoroitu.jpg
  • fredrik.jpg
  • albi.jpg
  • manhattancity_white.jpg
  • trpgroup2.jpg
  • stadium.jpg
  • mehilainenneo_white.png
  • op_valk.png

Matsikalenteri