SC Wolvesin Forssan visiitti päättyi maalikarkeloihin, kun kotijoukkue FoSu piti pisteet kotonaan lukemin 15-10 (6-4,3-2,6-4).

Puolentoista viikon takainen 2. divisioonan ottelu Forssassa oli etukäteen ajateltuna yksi kauden vaikeimmista. Ottelun alkuminuutit eivät tätä olettamaa kumonneet, vaan tarjolla oli kovaa forssalaisrummutusta. Osa katsojista ei ollut vielä ehtinyt istumaankaan, kun taululla jo seisoi 2-0 kotijoukkueelle. 3-0 tuli viitisen minuuttia myöhemmin, ja kun FoSu painoi kahdella alivoimamaalilla pelin jo 5-0:aan, vaikutti peli olevan ohi.

Katastrofi-YV oli kuitenkin omiaan herättämään uinuvan Susilauman. Teemu Junno, Teo Allén ja Patri Filatoff toivat Wolvesin takaisin otteluun. FoSu iski vielä kuudennen, mutta Jasu Pääkkö kuittasi taukolukemiksi siedettävät 6-4.

Toinen erä olikin sitten huomattavasti tasaisempi ja etenkin maltillisempi kaikin puolin. Jasu Pääkkö toi Wolvesin jo maalin päähän, mutta ensin FoSu kuittasi tämän ja hieman ottelun puolenvälin jälkeen kotijoukkue siirtyi 8-5-johtoon. Sergei Nurmen kavennus ei sekään auttanut, vaan FoSu vei erän 3-2 ajassa 38.16 tulleella osumalla. Wolvesilta huomattavasti parempi erä, mutta kuitenkin forssalaiset onnistuivat kasvattamaan johtonsa kolmeen maaliin ennen päätöserää.

Kolmannessa erässä maaleja iskettiin 10, kuten avauserässä. FoSu teki näistä kuusi, Jasu Pääkkö neljä. Pääkön kuuden maalin matsi muuten rikkoo Christoffer Anderssonin (ja keväällä sitä jakamaan nousseen Krister Mähösen) lähes 9 vuotta vanhan seuraennätyksen!

Ottelun lopullinen ratkaisu nähtiin ajassa 52.22, kun FoSu nousi 14-8-johtoon. Pääkkö kavensi kahdella maalillaan pelin vielä 14-10:een, mutta FoSu:lle viisi maalia viimeistellyt Juha Laitila laittoi tyhjään maaliin loppulukemat 15-10.

Pisteet jäivät Forssaan, joten nyt Wolves on viimeistään selkä seinää vasten. Kauden kahdesta viimeisestä ottelusta Leiskua ja TVV:tä vastaan on napattava pisteet, muuten kutsuu Kolmonen.

Molemmat ovat kotiotteluita, joten nyt jos koskaan kaikki paikalle! Leisku-ottelu pelataan perjantaina 16.2 kello 19:30, tervetuloa!

 

Kokoonpano

Mähönen - Junno - Pääkkö

Linnavuori - Nyqvist - P Filatoff

Kulmaneva - Ylistalo - Allén

 

Nurmi - Lempinen

Gustafsson - Kaleva

Liimatainen - Lehtinen

 

Lundén

 

Pöytäkirja: http://salibandy.fi/tulokset/#/ottelu/fosu-sc-wolves/7202/2646

 

//DL

  • Suomen_Pumppaamohuollot_pisaralogo_vektoroitu.jpg
  • autotarvike.png
  • bws.jpeg
  • petja.jpg
  • mehilainenneo_white.png
  • target_white.png
  • KSM_Manhattan.png
  • crossgym_logo-02.jpg

Matsikalenteri