SC Wolves päätti lauantaina syyskauden voittamalla EV Akatemian jatkoajalla maalein 8-7.

Lauantain ottelu ehti vanheta vain 15 sekuntia, kun Patri Filatoff viimeisteli maalin edestä päivän avausmaalin. Ottelun alku oli muutenkin Wolvesin hallintaa, mutta EV Akatemia pääsi vähän varkain yllättämään Wolves-puolustuksen kahdesti ja siirtyi ottelussa johtoon ajassa 7.26. Kolme minuuttia myöhemmin tilanne kääntyi taas, Teemu Junnon ja Teemu Pakarisen osumat käänsivät 31 sekunnissa pelin 3-2:een ja taas edettiin kotijoukkueen komennossa. Kahdella kentällisellä Paraisille tullut vierasjoukkue ei kuitenkaan päästänyt Susipaitoja helpolla, vaan tasoitti taukolukemiksi 3-3 vielä erän loppupuolella.

Kylmää suihkua tarjoiltiin myös kakkoserässä, kun EräViikingit siirtyivät pahimmillaan kahden maalin johtoon. Jälkimmäinen osumista kuitattiin kuitenkin nopeasti Oskari Laaksosen toimesta ja ajassa 36.31 EV-pelaajalle tuomittiin viiden minuutin rangaistus huitomisesta. Loppuerän ylivoimalla onnistuttiin kerran, kun Heikki Hirvisuo tasoitti pelin tarkalla laukauksella.

Vitonen jatkui vielä kolmoserän alkuunkin, mutta lisäosumia ei sen aikana nähty. Erän ehti vanheta reilut neljä minuuttia, kun ensin iski vierasjoukkue ja heti seuraavassa vaihdossa kuitti tuli Patri Filatoffin lavasta. Sama toistui 12 minuuttia myöhemmin, ensin iski EräViikingit, mutta heti perään Filatoff naulasi hattutemppunsa täyteen ja vei ottelun jälleen kerran jatkoajalle.

SC Wolves ei ole jatkoilla suostunut häviämään, eikä lauantain ottelu tehnyt tähän poikkeusta. Tällä kertaa ei tarvittu rankkareita, vaan kun vähän päälle puolet jatkoajasta oli pelattu, onnistui Teemu Pakarinen naulaamaan ratkaisevan osuman vierailijoiden verkkoon. Lisäpiste jäi Paraisille, mutta taas lähti harmittavasti yksi piste vierasjoukkueen matkaan, kuten niin usein tällä kaudella.

-"Rikkonaiset viikot on alla ja se näkyi myös tänään. Saatiin hyvä alku, mutta päästettiin vastustaja turhan helposti peliin mukaan. Ei saatu oikein tapettua peliä missään vaiheessa. Liekö jo pientä väsymystä aistittavissa, mutta tehtiin aika paljon vääriä ratkaisuja pallolla, joista vastustaja pääsi kontraamaan maalien muodossa. Kuitenkin jatkoille venyttiin taas ja sitä kautta saatiin kaksi pistettä", miettii SCW-koutsi Pasi Lehtonen lauantain ottelusta. -"Turhan monta kertaa ollaan menetetty pisteitä, kun ei olla onnistuttu voittamaan varsinaisella peliajalla, siinä parannettavaa vuodenvaihteen jälkeen. Nyt joulutauolla ladataan akkuja, mietitään muita asioita ja palataan levänneinä sorvin ääreen. Hyvää Joulua kaikille!", Lehtonen tiivistää syyskautta.

SC Wolves palaa pelien muodossa kaukaloon keskiviikkona 5.1.2022, kun joukkue matkustaa Espooseen SBS Kingsin vieraaksi. Nyt joulukinkkujen ja perunasalaattien ääreen, kiitos vuodesta 2021!

//DL

 

Pöytäkirja: https://salibandy.fi/tulospalvelu/ottelut/244187/yhteenveto

Solidsport-tallenne: https://solidsport.com/sc-wolves-salibandy/games/g/alatsxgy

Ottelun kolme Sutta (by Pasi Lehtonen):

*** Patri Filatoff

** Teemu Junno, Sergei Nurmi

* Teemu Pakarinen, Oskari Laaksonen, Valtteri Ylander

 

  • Suomen_Pumppaamohuollot_pisaralogo_vektoroitu.jpg
  • albi.jpg
  • fredrik.jpg
  • autotarvike.png
  • mehilainenneo_white.png
  • op_valk.png
  • trpgroup2.jpg
  • stadium.jpg
  • manhattancity_white.jpg

Matsikalenteri

ma ti ke to pe la su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31