SC Wolvesin voittoputki jäi lopulta kuuden ottelun mittaiseksi, kun SBS Wirmo oli Hani-Hallin perjantai-illassa vahvempi maalein 4-3.

Perjantain avauserää kun katsoo, niin taisi keskittyminen olla jo viime viikolla siirretty tähän iltaan. Se 25% mikä Storm-pelissä jäi uupumaan, oli lyöty Wirmon kampittamiseen, sen verran tarkkaa peliä avauserä tarjoili Wolvesin osalta. Virheet pyrittiin minimoimaan ja siinä hyvin pitkälti onnistuttiinkin. Muutamaan otteeseen joutui Werneri Laaksonen maalillaan venymään huipputorjuntoihin, mutta erän puolivälissä syntynyt avausmaalikin meni enemmän Wirmo-hyökkääjän röyhkeän haaston ansioksi kuin minkään isomman nukahduksen.

Toisessa erässä maaleja nähtiin kaksi, yhdet molemmissa päissä. Heti erän avausminuutilla Kalle Tuominen toi Wolvesin tasoihin, ja pitkään näytti että tauolle lähdetään tasalukemista. Erän viimeisellä sekunnilla syntyi kuitenkin se pahin mahdollinen koppimaali, kun juuri ennen taukosummeria pallo kaivettiin Wolvesin maalista.

Kolmannessa erässä Wirmo siirtyi jo 3-1-johtoon, mutta tällä kaudella aiemminkin sitkeyttään osoittanut Susilauma kampesi itsensä takaisin otteluun. Kalle Tuomisen illan toisella ja Tommi Sauvonsaaren maalinedusohjauksen myötä viimeiselle vitoselle hyökättiin tasatilanteesta. Wolvesilla oli momentum päällä ja oli jo lähellä siirtyä johtoonkin, mutta niin vain keltapaitainen kotijoukkue rankaisi ajassa 58.16. Tämänkin jälkeen oli tasoitukseen parikin tonttia, mutta tällä kertaa tasoitus jäi uupumaan ja näin kauden ensimmäisen paikalliskamppailun pisteet jäivät HaNi-Hallille.

-"Pienet marginaalit tänään. Molemmat joukkueet joutuivat tekemään töitä maalien eteen paljon. Pelin intensiteetti ihan eri luokkaa kuin viime peleissä. Puolustettiin joukkueena hyvin ja saatiin pidettyä Wirmo pois vaarallisilta paikoilta muutamaa tilannetta lukuunottamatta. Kolme rikkonaista viikkoa alla joten siihen nähden hyvä peli meiltä", kommentoi Wolves-koutsi Pasi Lehtonen tuoreeltaan ottelua. -"Kaiken kaikkiaan muutenkin tosi hyvä sarjan eka puolisko. Tästä on hyvä lähteä "kevätkierrokselle". Hatun nosto joukkueelle", Lehtonen jatkaa.

Sarjan toinen puolisko potkaistaan käyntiin viikon päästä sunnuntaina, kun kauden avausottelussa yhteen iskeneet Blackbirds ja SCW kohtaavat PUNT:issa.

//DL

 

Pöytäkirja: https://salibandy.fi/tulospalvelu/ottelut/244221/yhteenveto

Ottelun kolme Sutta (by Pasi Lehtonen):

*** Kalle Tuominen

** Oskari Laaksonen

* Tommi Sauvonsaari, Joona Kaario

 

  • albi.jpg
  • fredrik.jpg
  • autotarvike.png
  • Suomen_Pumppaamohuollot_pisaralogo_vektoroitu.jpg
  • trpgroup2.jpg
  • op_valk.png
  • manhattancity_white.jpg
  • mehilainenneo_white.png
  • stadium.jpg

Matsikalenteri

ma ti ke to pe la su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31