SC Wolves oli keskiviikkona tyly isäntä, kun vierailija TuWe/2 joutui nöyrtymään maalein 7-0 (1-0).

Avausjaksoa mielin määrin hallinnut SC Wolves onnistui ensimmäisen nelivitosen aikana kerran maalinteossa, kun Jani Masalin oli Jami Virtasen laukauksen paluupallossa ensimmäisenä ja laittoi pallon maaliin. Kulmapotkutkin meni noin 10-0 kotijoukkueelle, mutta kuten muutkin hyökkäykset ne jäivät kovin taistelleeseen TuWe-linjaan. Yleensä kun Susipaidat ovat hallinneet samoilla prosenteilla, on maalinteko jäänyt nimenomaan viimeistelystä kiinni, tällä kertaa niille tuhannen taalan paikoille ei päästy kuin kerran, ja silloin verkko heti heiluikin.

SCW:n vahvat toiset puoliajat saivat myös keskiviikkoiltana jatkoa, kun jälkimmäinen jakso kirjattiin Susille maalein 6-0. Kevättalven 2018 CrossGymit ovat siis vihdoinkin alkaneet tuottamaan tulosta, kuntopiikki tosin on noin vuoden myöhässä. Senkin uhalla, että raportti karkaa vähän sivuraiteille, niin pikaisesti laskettuna tämän kauden ensimmäisten puoliaikojen maaliero on 14-8, eli kuusi maalia plussalla, kun taas toiset puoliajat menevät Wolvesille 35-5, eli +30. 

Tänään yksi mies oli vastuussa irtiotosta. Avausmaalin iskenyt Masalin osui uudestaan 53. peliminuutilla ja täydensi hattutemppunsa 62. minuutilla. Loukkaantumisen johdosta sivussa ollut pörssikärki Joel Ylistalo joutui seuraamaan sivusta, kun Masalin tuli rinnalle ja ohi ja takoi 64. minuutilla itsensä koko sarjan maalipörssin piikkipaikalle illan neljännellä osumallaan.

Matsin viimeisellä kympillä Milliam Ahanen osui kahdesti ja Sami Kuusela kerran, joten loppulukemat kirjattiin selvin 7-0-lukemin. Voitolla SCW nosti itsensä sarjakakkoseksi ohi tiistaina tasapelin pelanneen VG-62:n. Wolves on nyt pelannut historiansa aikana 34 ottelua Nelosta häviämättä ainuttakaan. Moni on koittanut, yhtä moni on joutunut pettymään.

Lauantaina pelataan kierros täyteen, jonka jälkeen sarja on saavuttanut puolenvälin ja joukkueet jäävät kolmen viikon kesätauolle. SCW:n osalta sarjahommat jatkuvat torstaina 18.7. hegemoniamatsilla, kun PiPS vierailee Pajbackalla. Ennen sitä vuorossa on kuitenkin Minipallon MM-kisat lauantaina 13.7. Pajbackalla, tervetuloa!

Hyvää kesää, palataan muutaman viikon kuluttua!

//DL

 

Kokoonpano

Vaihdot:

46' L Tulla -> Pesari
60' Virtanen -> Kuusela
60' Hannuniemi -> Filatoff
83' Aalto -> Vertainen
83' Masalin -> Lindqvist

 

Tapahtumat

1-0 Masalin (Virtanen) 24'  
     
2-0 Masalin (Virtanen) 53'  
3-0 Masalin (P Filatoff) 62'  
4-0 Masalin (P Filatoff) 64'  
5-0 Ahanen (Aalto) 80'  
6-0 Kuusela (Aalto) 83'  
7-0 Ahanen 90'  

 

Ottelun kolme Sutta (by Marko Malmborg):

*** Jani Masalin
** Patri Filatoff, Jami Virtanen
* Sampo Niinimaa, Niklas Aalto, Milliam Ahanen, Saku Suominen

 • tkurakennus.png
 • autotarvike.png
 • bws.jpeg
 • Suomen_Pumppaamohuollot_pisaralogo_vektoroitu.jpg
 • xvaruste.png
 • KSM_Manhattan.png
 • mehilainenneo_white.png
 • op_parainen.png
 • logo1-Color.png
 • stadium.jpg
 • trpgroup_valk.png

Matsikalenteri