VG-62:n ja SC Wolvesin välinen juhannusta edeltävä välienselvittely päättyi monien vaiheiden jälkeen tasan 3-3 (2-1).

Loistokuntoinen Kuparivuoren nurmi tarjosi mitä mainioimman näyttämön keskiviikon valtataistelulle. Kerrankin SC Wolves sai otteluun hyvän alun, ja olikin ensimmäiset 15-20 minuuttia hallitsevana osapuolena. Maalinteon avasi kuitenkin VG-62, kun 25 minuuttia oli pelattu. Kuin tyhjästä syntynyt maali käänsi pelin päälaelleen, ja kotijoukkue sai avausosumasta lisävirtaa. Kun sama mies onnistui 43. peliminuutilla tuplaamaan kotijohdon 2-0:aan, alkoi taivas synkkenemään Wolvesin kannalta. Harmitusta ei kuitenkaan kauaa kestänyt, sillä kavennus syntyi vielä ennen taukoa. Toni Tuomisen pitkään palloon menivät VG-maalivahti, VG-puolustaja sekä Wolvesin Jami Virtanen ja tilanteesta voittajana selvisi Virtanen, joka sai latoa irtopallon boksin sisältä reppuun.

Toiselle puoliajalle kentälle tuli vielä vahvempi Susilauma. Ottelun alussa ollut hallinta saatiin takaisin ja jo 53. minuutilla Jami Hannuniemi kaadettiin rangaistusalueen sisällä ja Joel Ylistalo naulasi pilkun alanurkkaan ja pelin tasoihin. Myllytys sen kuin jatkui ja vain muutamaa minuuttia myöhemmin Milliam Ahanen puski maalin edestä SCW:n ensimmäistä kertaa ottelussa johtoon.

Johto alkoi jo tuntumaan turvalliselta, kun vartti ennen loppua VG-toppari ajettiin pihalle Hannuniemen säären tallomisesta. Miesylivoimaa ei kuitenkaan onnistuttu hyödyntämään, vaan päinvastoin mustapaitainen kotijoukkue tasoitti pelin kymmenen minuuttia ennen loppuvihellystä. Viimeinen kymppi olisi voinut kääntyä kummalle tahansa, mutta lisämaaleja ei enää nähty. Näin Naantalissa päädyttiin pistejakoon, ja juhannuksen viettoon siirrytään kärkikolmikon ollessa pisteen sisällä toisistaan. Tasapelin johdosta piikkipaikalle nousi TPS/2, VG-62 on tasapisteissä ja SCW pisteen kyseistä kaksikkoa perässä.

Kevätkierrosta on jäljellä yksi ottelu, kun ensi viikon keskiviikkona TuWe/2 vierailee Pajbackalla. Tervetuloa tuolloin, nyt hyvää juhannusta kaikille!

//DL

 

Kokoonpano

Vaihdot:

79' Virtanen -> Kaasik
82' L Tulla -> Kuusela

 

Tapahtumat

1-0 Vastustaja 26'  
2-0 Vastustaja 43'  
  44'  2-1 Virtanen (Tuominen)
     
  53' 2-2 Ylistalo rp
  61' 2-3 Ahanen (P Filatoff)
Vastustaja     68'  
Vastustaja     71'  
Vastustaja     76'  
3-3 Vastustaja  79'  

 

Ottelun kolme Sutta (by Marko Malmborg):

*** Niklas Aalto
** Jami Virtanen
* Toni Tuominen, Milliam Ahanen, Jami Hannuniemi

 • xvaruste.png
 • autotarvike.png
 • Suomen_Pumppaamohuollot_pisaralogo_vektoroitu.jpg
 • bws.jpeg
 • tkurakennus.png
 • mehilainenneo_white.png
 • op_parainen.png
 • logo1-Color.png
 • trpgroup_valk.png
 • KSM_Manhattan.png
 • stadium.jpg

Matsikalenteri

ma ti ke to pe la su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31