SC Wolves kaatoi perjantain "Kalkkikaivosderbyssä" Lohjan Salibandyn selvin 13-3-lukemin.

Jos viime sunnuntaina SC Wolves nukkui avauserän läpi, niin tähän matsiin tultiin aivan toisenlaisella sykkeellä. Ensimmäiseen viiteen minuuttiin olisi toki pitänyt useampikin maali tehdä, mutta Teemu Pakarisen osumalla saatiin sentään yksi osuma taulullekin. 12 minuutin pelin jälkeen sama mies osui toistamiseen ja kun Teemu Helminen vielä maalasi, oli avauserän jälkeen lukemat vähintäänkin tyydyttävät 3-0. Parannettavaa silti jäi, mikäli johto haluttiin säilyttää.

Toinen erä ehti vanheta tasan neljä sekuntia, kun pallo kaivettiin Wolvesin maalista. Tämän jälkeen maaleja iskettiin vuorotellen, eikä Wolves päässyt karkaamaan vierailta. Sekä Jasu Pääkön että Oskari Laaksosen maalit kuitattiin reilua minuuttia myöhemmin, ja vasta Santeri Rekolan 6-3-osumaa seurasi toinen Wolves-maali, kun Pääkkö viimeisteli erän toisella osumalla 4-3-erävoiton Susipaidoille. 

Kolmannessa erässä koettiin ikävä yhteentörmäys, kun Pääkkö ja LoSB-pakki Mertaniemi törmäsivät pallontavoittelutilanteessa maalivahti Hyyryläisen kanssa ja LoSB-pelaajien päät osuivat yhteen. Reilun 20 minuutin pelikatkon jälkeen loukkaantunut LoSB-pelaaja saatiin ensihoitajien jatkotutkimuksiin ja peliä jatkettiin 7-3-tilanteesta viimeistä kymppiä kohti. Erityiskiitos katsomosta apuun rientäneelle Jaana Kajanderille ja muille tilanteessa auttaneille, lohjalaispelaajalle puolestaan tsemppiä paranemiseen!

Toni Hurme ja Antti Kokko veivät Wolvesin jo 9-3-johtoon, ja tämän jälkeen viimeiset 9 minuuttia olivat lähinnä kosmetiikkaa. SCW osui lopulta vielä neljästi, kun pelipäälle sattunut Teemu Pakarinen leipoi kaksi palloa ylämummoon ja Oskari Laaksonen ja Arttu Linnavuori osuivat molemmat kertaalleen. Loppulukemat 13-3 ja Wolvesille tärkeät kolme pistettä.

-"Tänään oltiin heti alusta hereillä ja pelattiin erittäin hyvät kolme erää. Oltiin hyvällä jalalla liikkeellä, mikä näkyy myös tulostaululla molempiin päihin. Erikoistilanteet toimivat hyvin, ylivoimalla osuttiin ja isot jäähyt saatiin tapettua hyvillä peitoilla ja maalivahtipelillä. Turhaan toki annettiin taas sauma päästä mukaan peliin, mutta lopulta naulattiin hyvin matsi ja saatiin onnistumisia laajalla rintamalla", Wolves-koutsi Marko Vehmanen tuumii perjantain ottelusta. -"Tästä on hyvä rakentaa ensi viikkoon, paljon oli pelissä hyvää mitä pitää ottaa mukaan. Ensi viikolla on varmasti tulossa napsun verran kovempi peli. Koitetaan keksiä keitoksia siihen peliin taas ja lähdetään taistelemaan voitosta ja isoista pisteistä", Vehmanen päättää.

Wolves jatkaa kauttaan ensi viikon sunnuntaina Kauniaisissa, kun vastaan asettuu kauden pirteästi aloittanut GrIFK.

//DL

 

Pöytäkirja: https://salibandy.fi/tulospalvelu/ottelut/244250/yhteenveto

Solidsport-tallenne: https://solidsport.com/sc-wolves-salibandy/games/g/e41lhad8

Ottelun kolme Sutta (by Marko Vehmanen):

*** Teemu Pakarinen, Oskari Laaksonen

** Heikki Hirvisuo, Werneri Laaksonen

* Jasu Pääkkö, Eetu Niemi, Antti Kokko

 

 

  • autotarvike.png
  • Suomen_Pumppaamohuollot_pisaralogo_vektoroitu.jpg
  • albi.jpg
  • fredrik.jpg
  • manhattancity_white.jpg
  • mehilainenneo_white.png
  • stadium.jpg
  • trpgroup2.jpg
  • op_valk.png

Matsikalenteri

ma ti ke to pe la su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31