Tuplaviikonloppu sai komean päätöksen, kun Jasu Pääkkö naulasi jatkoajalla SC Wolvesille 7-8-jatkoaikavoiton.

Ennakossa taidettiin maalailla sellaista kuvaa, että päivän kotijoukkue FoSu aloittaisi matsinsa usein heikosti. Tänään vain yksi joukkue laski avauserässä alleen - eikä se ollut FoSu. Reiluun kuuteen minuuttiin taululla oli 3-0 ja vielä yhden lisämaalin turvin avauserä kirjattiin 4-0, ja kaikki korulauseet kuten "jatketaan siitä mihin eilen jäätiin" voitiin vetää vessasta alas.

Antti Kokon hirmulämäri lauloi kakkoserän alkuun ja kuparinen saatiin onneksi nopeasti erätauon jälkeen puhkottua. FoSu teki taas seuraavan, mutta erän ja ottelun puolenvälin jälkeen alkoi "vauhti kiihtymään" myös vierasjoukkueella. Kalle Tuominen, Patri Filatoff ja Emil Roue toivat Wolvesin 3,5 minuutissa maalin päähän, ja taas tämä sitkeä joukkue oli kammennut itsensä takaisin peliin.

Vastaavanlainen tehorykäys nähtiin kolmannessa erässä, kun aikavälillä 44.13 - 47.28 Oskari Laaksonen, Emil Roue ja Arttu Linnavuori käänsivät maaleillaan tappioaseman kahden maalin karkumatkaksi. Hurlumhei-pallo ja riskitasojen nostaminen toimi tiettyyn pisteeseen asti, mutta lopulta se myös kostautui. Ensin FoSu käänsi pallonriiston nopeasti kavennusmaaliksi ja noin yhdeksän minuuttia ennen loppua kotijoukkue tuli alivoimalla tasoihin.

Jatkoaika häämötti kolmatta kertaa tällä kaudella, eikä tämä joukkue suostu sellaisia häviämään. Tällä kertaa jatkoaika ehti vanheta reilun minuutin, kun kapteeni Jasu Pääkkö iski pallon reppuun ja kaksi pistettä kotiinvietäväksi.

-"Kaksijakoinen peli. Alussa oltiin aivan unessa ja päästettiin vastustaja todella helposti karkumatkalle. Toiseen erään saatiin parannettua omaa pallollista peliä, joskin parannettavaa siinä ainoastaan olikin. Noustiin maalin päähän ja saatiin vielä peli aikaiseksi. Kolmanteen erään saatiin lisättyä kierroksia ja alettiin hallitsemaan peliä todella. Kolme pistettäkin oli tarjolla mutta päästettiin vastustaja taas halvalla mukaan. Onneksi jatkoajalla rutiini riitti ja saatiin niitattua voitto mukaan. Kuitenkin mietittävää pisteistä huolimatta jäi. Niitä pohditaan tulevalla viikolla", tuumaa Wolves-luotsi Pasi Lehtonen sunnuntain kamppailua vanhaa seuraansa vastaan.

SCW:n taival jatkuu ensi perjantaina kotimatsilla, Paraisille silloin vieraaksi saapuu LoSB. Tervetuloa!

//DL

 

Pöytäkirja: https://salibandy.fi/tulospalvelu/ottelut/244245/yhteenveto

Ottelun kolme Sutta (by Pasi Lehtonen):

*** Emil Roue

** Sergei Nurmi

* Jasu Pääkkö, Teemu Pakarinen

 

  • Suomen_Pumppaamohuollot_pisaralogo_vektoroitu.jpg
  • albi.jpg
  • autotarvike.png
  • fredrik.jpg
  • manhattancity_white.jpg
  • stadium.jpg
  • mehilainenneo_white.png
  • trpgroup2.jpg
  • op_valk.png

Matsikalenteri

ma ti ke to pe la su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31