Iso paha Susi raateli tänään vihtiläiset sudenpennut Nummelassa maalein 6-16 (2-3,2-6,2-7).

Illan Suomisarjakamppailu lähti tasaisissa merkeissä liikkeelle, joukkueiden maalatessa vuorotellen. VSS aloitti talkoot, mutta Wolves käänsi tilanteen Teemu Helmisen ja Tommi Sauvonsaaren maaleilla. Kotijoukkue tuli uudestaan tasoihin, Patri Filatoffin kuitenkin viimeistellessä taukolukemiksi 2-3.

SCW joutui aloittamaan toisen erän vajaalla, ja hyvin se näytti menevänkin. Alivoiman tappo jäi kuitenkin 9 sekuntia vajaaksi, ja näin toista erää lähdettiin viemään taas tasatilanteessa. Ajassa 27.43 alkoi kuitenkin tapahtua. Wolves latoi kahdeksaan minuuttiin kuusi maalia (Laaksonen, Laaksonen, Mattila, Filatoff, Filatoff, Linnavuori), ja yhtäkkiä peli oli 3-9. Salisusille tarjottiin erän lopussa mahdollisuutta tulla peliin mukaan, mutta kavennusmaalin kaveriksi saatu rankkari pysähtyi Werneri Laaksoseen.

Viiden maalin johto voi salibandyssa kääntyä hetkessä, joten vielä ei ollut varaa nostaa jalka kaasulta. Ja onneksi niin ei tehtykään, vaan maalitalkoot jatkuivat myös päätöserässä. Arttu Linnavuori ja Klaus Kulmaneva osuivat päätöserässä kahdesti, Patri Filatoff, Jasu Pääkkö ja Max Millner kerran, ja VSS:n maalatessa kahdesti kirjattiin loppulukemat komeasti 6-16. Ottelu lähti viimeisellä kympillä kiehumaan niin kovilla lämpötiloilla, että onneksi loukkaantumisilta vältyttiin. Vihreäpaidoilta oli parhaimmillaan neljä miestä jäähyboksissa, mutta jäähysuman jälkeiset loppuminuutit saatiin molemmille joukkueille jäät hattuun ja peli siististi päätökseen.

 -"Joukkueelta tänään hyvä ja tasapainoinen esitys sekä puolustus- että hyökkäyssuuntaan. Onnistumisia tuli laajalla rintamalla ja maalivahti Laaksonen hoiti ruutunsa ja otti rankkarinkin kiinni. Viikolla läpikäydyt asiat näkyivät pelissä. Tosi tyytyväisiä ollaan, joukkue teki todella hyvin töitä ja ansaitsi tämän lopputuloksen", kommentoivat SCW-koutsit Juho Salonen ja Marko Vehmanen yhteen ääneen.

Wolves nousi voitolla 12 pisteeseen, joka oikeuttaa tasaisessa sarjassa sijalle 5. Perjantain muissa peleissä sarjajumbo Storm voitti omansa ja kärki-Wirmo hävisi FoSu:lle, joten pakka tiivistyi molemmista päistä. Wolvesin seuraava ottelu pelataan perjantaina juuri Forssassa, jossa vastaan asettuu myrskyvaroituksen tänään antanut FoSu.

//DL

 

Pöytäkirja: https://salibandy.fi/tulospalvelu/ottelut/216043/yhteenveto

Ottelun kolme Sutta (by Marko Vehmanen & Juho Salonen):

*** Teemu Helminen, Patri Filatoff, Oskari Laaksonen, Teemu Pakarinen, Miikka Lempinen

** Arttu Linnavuori, Tommi Sauvonsaari, Jasu Pääkkö, Olli Kokkola, Santeri Rintala, Werneri Laaksonen

* Klaus Kulmaneva, Robin Mattila, Anton Wikström, Joona Kaario, Heikki Gustafsson, Max Millner

  • fredrik.jpg
  • albi.jpg
  • Suomen_Pumppaamohuollot_pisaralogo_vektoroitu.jpg
  • autotarvike.png
  • mehilainenneo_white.png
  • trpgroup2.jpg
  • manhattancity_white.jpg
  • stadium.jpg
  • op_valk.png

Matsikalenteri

ma ti ke to pe la su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30