SC Wolves aloitti taipaleensa Turun Piirin Vitosessa kukistamalla Hirvensalon Heiton kotikentällään lukemin 1-0 (0-0). Peli ei missään vaiheessa ollut kaunista, mutta kuten viime kauden avauksessa matsi kuitenkin päättyi SCW:n 1-0-voittoon.


Ottelun parhaaksi valittu Matti Hautala. Taustalla toisella puoliajalla loukkaantunut Joel Hildén.

SCW oli ottelun alussa täysin kanveesissa. Palloa roiskittiin laidoista yli kun Heitto tuli kovaa päälle, mutta Joel Hildén SCW-maalissa yhdistettynä Heiton huonoon laukaisutarkkuuteen piti lukemat 0-0:ssa. Noin kahdenkymmenen minuutin pelin jälkeen peli alkoi kääntyä isännille, jotka saivatkin puoliajan parhaat tekopaikat. Sami Kuusela pommitti kaukaa maalin vasempaan tolppaan, ja hetkeä myöhemmin Christoffer Sundholm taisteli itsensä nokikkain maalivahdin kanssa, onnistumatta kuitenkaan maalinteossa.

Toinen puoliaika jatkui samantyyppisenä, Heitto hallitsi palloa ja Wolves eli vastahyökkäyksillä. Juuri vastahyökkäyksestä Wolvesin maali lopulta syntyikin. 65. peliminuutilla Matti Hautala lähetti pitkän pallon vasempaan laitaan, josta Daniel Lindqvist noukki sen matkaan. Lindqvistin keskitys epäonnistui siinä määrin, että pallo leijaili maalivahdin yli takanurkkaan. Wolvesin kannalta huonoin uutinen oli hetkeä ennen maalia tapahtunut Joel Hildénin loukkaantuminen. Edes huoltopäällikkö Jouni Partasen gepardimaisen nopea toiminta ei auttanut, vaan Frank Lundén joutui korvaamaan Heitto-hyökkääjän teloman Hildénin. Poissaolon pituutta ei vielä tiedetä, vaan se selvinnee ensi viikolla. Mistään pahemmasta ei kuitenkaan pitäisi olla kyse.

SCW-koutsi Jyrki Filatoff oli tänään raveissa, joten penkin päässä ohjeita jakeli mahdollisesti Vitosen historian nuorin valmentaja, Patri Filatoff. Filatoff oli matsin jälkeen tyytyväisin mielin:
-"Todella tärkeät pisteet! Kokonaisuutena ehjä peli, ei missään vaiheessa hätää. Pallo poltteli välillä jalassa, mutta se menee kauden avauksen piikkiin. 7 vaihdosta huolimatta taso ei missään vaiheessa laskenut, jokainen vaihturi tuli hyvin matsiin sisään. Erityismaininnat menevät Tomas Lindblomille ja Matti Hautalalle, loistopeli molemmilta, kuten koko joukkueelta!", Filatoff kiitteli.

Tilastot

32' Filatoff    
42' Allén    
42' Tuominen    
------------------------------------
55' Vastustaja    
65' 1-0 Lindqvist (Hautala)

SCW-kokoonpano

Vaihdot:

46' Kuusela -> Daniel Lindqvist
52' Vikström -> Karl Nyqvist
59' Hildén -> Frank Lundén
60' Filatoff -> Eero Riikonen
64' A Partanen -> Eerikki Nurminen
70' Allén -> Sami Partanen
75' Niinimaa -> Joonas Lenets

Ottelun kolme Sutta (jury Matias Tulla):

*** Matti Hautala
**   Daniel Lindqvist
*    Toni Tuominen

 

  • fredrik.jpg
  • renta.jpg
  • albi.jpg
  • safrent.jpg
  • manhattancity_white.jpg
  • stadium.jpg
  • trpgroup2.jpg

Matsikalenteri

ma ti ke to pe la su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30