SC Wolves kairasi lauantain Rauman reissulta arvokkaan vierasvoiton lukemin 5-9 (3-1,2-4,0-4).

Täysi halli Rauman Kauppiksella sai viime lauantaina juhlia neljästi avauserän aikana. Kolme kertaa pallo kaivettiin SC Wolvesin maalista ja kerran kotiyleisöä huudatti rankkarin torjunut SalBa-maalivahti. Erän viimeisellä minuutilla paikalle saapuneet vieraskannattajatkin saivat aihetta juhlaan, kun Patri Filatoff kairasi maalin edestä taukolukemiksi 3-1.

Toisen erän avauskymppi oli Wolvesilta vahva työnäyte. Jasu Pääkkö kavensi ajassa 23:13 ylivoimalla 3-2:een ja heti seuraavassa vaihdossa Max Millner tasoitti pelin. Viitisen minuuttia myöhemmin Sudet olivat jo kirineet ohi, kun Joel Ylistalo maalasi maalin kulmalta.

Johtoasemassa ei tarvinnut kauaa viihtyä, vaan jo seuraavassa vaihdossa kotijoukkue katkaisi neljän Wolves-maalin putken ja tasoitti pelin. Kuumaksikin äitynyt kakkoserä näki tämänkin jälkeen vielä kaksi osumaa. SalBa nousi ottelussa uudestaan johtoon, mutta Wolves iski taas erän viimeisellä minuutilla, tällä kertaa maalarina Oskari Laaksonen.

Päätöserään lähdettiin siis 5-5-tasatilanteesta. Ensimmäinen kymmenminuuttinen oli tunnustelevaa peliä, jonka aikana SCW onnistui yhden alivoimankin tappamaan komeasti. Pelimiesten kymppi ehti juuri alkaa, kun Patri Filatoff ajoi keskialueen yli ja latasi Wolvesin toista kertaa ottelussa johtoon. Pelimies kun on, niin kaksi minuuttia myöhemmin sama mies painoi hattutempun täyteen ja kotijoukkueelle tukalat oltavat.

Noin viisi minuuttia ennen loppua Oskari Laaksonen antoi lisää löylyä 5-8-maalilla ja ajassa 57.50 viimeinen naula lyötiin Laaksosen toimesta raumalaisarkkuun. Myös Laaksoselle hatullinen täyteen ja näin miehelle kahteen viime peliin kahdeksan osumaa.

Filatoffin ja Laaksosen lisäksi tehopuolella kunnostautuivat Krister Mähönen ja Olli Kokkola, jotka molemmat antoivat kolme maalisyöttöä. Jesse Salo urakoi voiton eteen 33 kopin verran ja piti kyllä torjunnoillaan Wolvesin ottelussa mukana.

-"Lauantai-ilta ja Rauman Kauppis, kyseessä varmaan yksi sarjan vaikeimmista vieraspeleistä. Pysyttiin aika hyvin ottelusuunnitelmassa, mutta helpoista virheistä päästettiin kaveri karkuun. Toisessa ja kolmannessa erässä jatkettiin sovittuja asioita ja kirittiiin tasoihin ja ohi", kommentoi SCW-koutsi Juho Salonen. -"Oltiin hyvin pallossa pelin läpi ja sitä kautta saatiin lopulta vaadittavat onnistumiset. Vastaiskut ja alivoimat olivat pahoja, mutta molemmista selvittiin, joten hyvä tästä on jatkaa", Salonen jatkaa.

Suvereenin päätöserän ansiosta SC Wolvesille siis kova päänahka ja nousu pois sarjan jumbopaikalta. Tasaisessa sarjassa ei kuitenkaan ole varaa hengähtää, vaan jo pyhäinpäivänä taistellaan seuraavista pisteistä FoSu:n tullessa PUNT:iin kylään.

//DL

 

Tilastot ja kokoonpano: https://salibandy.fi/tulokset/#/ottelu/salba-sc-wolves/5716/5773

Ottelun kolme Sutta (by Juho Salonen):

*** Olli Kokkola, Patri Filatoff
** Oskari Laaksonen, Max Millner
* Krister Mähönen

 

 • autotarvike.png
 • tkurakennus.png
 • xvaruste.png
 • Suomen_Pumppaamohuollot_pisaralogo_vektoroitu.jpg
 • bws.jpeg
 • op_parainen.png
 • logo1-Color.png
 • KSM_Manhattan.png
 • mehilainenneo_white.png
 • stadium.jpg
 • trpgroup_valk.png

Matsikalenteri