SC Wolvesin voittoputki salibandyn Suomisarjassa venyi sunnuntaina viiden ottelun mittaiseksi, kun GrIFK kaatui kotihallissaan maalein 6-10.

Avausmaalia saatiin sunnuntain ottelussa odottaa aivan ykköserän viimeisille minuuteille asti, kunnes Teemu Pakarinen osui ylivoimalla ja Jasu Pääkkö osui heti perään. GrIFK kuitenkin kavensi taas seuraavassa vaihdossa, ja näin erätauolle lukemissa 1-2.

Toinen erä meni vielä selkeämmin Wolvesille, mutta taas saatiin Oskari Kajanderin osumaa lukuun ottamatta odottaa erän loppupuolelle että alkoi tulostaulu muuttumaan. Reiluun kolmeen minuuttiin se sitten muuttuikin reilusti, kun Wolvesilta maalinteossa onnistuivat Tommi Sauvonsaari, Patri Filatoff ja Eetu Niemi ja kotijoukkueen iskiessä siihen väliin yhden osuman. Toisen erän jälkeen taululla siis komeili vahva 2-6-vierasjohto.

Päätöserän alkuun SCW pääsi myllyttämään viisi minuuttia ylivoimaa, jonka aikana osuttiin kerran, Oskari Laaksosen toimesta. Granin kavennusosuman jälkeen Teemu Helminen, Antti Kokko ja Jasu Pääkkö veivät Sudet ratkaisevalle karkumatkalle, kun taululla oli lukemat 3-10 pelikellon osoittaessa aikaa 55.09. Vihreäpaitainen IFK kaunisteli vielä kolmella osumalla loppulukemat 6-10, mutta SCW:lle siis lopulta selkeä vierasvoitto ja nousu sarjan kakkospaikalle.

-"Lähdettiin peliin hyvällä liikkeellä. Pystyttiin pitämään vastustaja pois vaarallisilta paikoilta ja pystyttiin pelaamaan omaa pallollista peliä hyvin. Saatiin pari onnistumista erän loppupuolella mutta valitettavasti nukahdettiin sen jälkeen ja vastustaja pääsi kaventamaan. Toiseen erään tultiin pirteästi ja oma pallollinen peli pysyi hyvänä ja karattiin useamman maalin johtoon. Toisella erätauolla korostettiin joukkueena pelaamisen merkitystä ja ottelun läpiviemistä laadukkaasti. Kolmannessa erässä päästiin vitosen ylivoimalle, jonka aikana tehtiin yksi maali. Tämän jälkeen iskettiin vielä muutama osuma ja vikalle vitoselle lähdettiin reilussa seitsemän maalin johdossa. Vähän hyvä olo hiipi puseroon ja oma peli hajosi loppua kohden, jolloin vastustaja pääsi kaventamaan muutaman kerran. Harmi sinänsä, mutta riitti kuitenkin voittoon tänään", analysoi Wolves-koutsi Pasi Lehtonen sunnuntain tapahtumia.

-"Nyt on kahdessa viime pelissä onnistuttu maalinteossa mutta puolustamista pitää terävöittää. Harhasyöttöjä annettiin myös liikaa. Nautitaan paluumatka voitosta ja tiistaina jatketaan hommia. Seuraava peli odottaa jo lauantaina", Lehtonen jatkaa.

Kuten Lehtonen jo asian totesi, jatkaa Wolves pelejään tulevana lauantaina. Silloin PUNT:iin vieraaksi saapuu S.S. Storm, tervetuloa sankoin joukoin katsomoon!

//DL

 

Pöytäkirja: https://salibandy.fi/tulospalvelu/ottelut/244258/yhteenveto

Ottelun kolme Sutta (by Pasi Lehtonen):

*** Werneri Laaksonen

** Oskari Laaksonen, Eetu Niemi

* Teemu Helminen, Santeri Rekola

  • albi.jpg
  • fredrik.jpg
  • Suomen_Pumppaamohuollot_pisaralogo_vektoroitu.jpg
  • autotarvike.png
  • mehilainenneo_white.png
  • trpgroup2.jpg
  • op_valk.png
  • manhattancity_white.jpg
  • stadium.jpg

Matsikalenteri

ma ti ke to pe la su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31