Yhden maalin matsit saivat lauantaina jatkoa, kun SC Wolves kaatoi Vihdin Salisudet PUNT:issa maalein 5-4.

Avauserä osoitti lauantaina sen, että kotijoukkue SC Wolves oli ehkä ensimmäistä kertaa tällä kaudella otteluun lähdettäessä ennakkosuosikin asemassa. Tai ainakin vierailija VSS:n pelikirjasta oli kaivettu esiin se sivu, jossa tyydytään ottamaan vastaan ja annetaan vastustajan pyörittää peliä omassa päädyssä. Vaikea sitä kilpikonnaa olikin murtaa, eikä parhaalle maalintekosektorille päästy millään. Kahden minuutin ylivoima ja Oskari Laaksosen komea pyssy siihen lopulta vaadittiin, että SCW sai avauserän vietyä 1-0 nimiinsä.

Toisessa erässä sama meno jatkui, eikä kumpaankaan päähän nähty mitään valtaisaa tykitystä. VSS kuitenkin nosti tehokkuudessa napsun tai kaksi, ja onnistui näin niistämään kakkoserän puhtaasti 0-3, jättäen hengettömän SCW:n kahden maalin takaa-ajoasemaan ennen viimeistä erää.

Erätauon herättelyt tuottivat tulosta heti kättelyssä, sillä jo ensimmäisessä vaihdossa Oskari Laaksonen kavensi pelin 2-3:een. Pirteästi esiintynyt kolmosketju tasoitti pelin Anton Wikströmin päättämällä vastahyökkäyksellä ajassa 47.23 ja kuusi minuuttia myöhemmin sama viisikko vei Wolvesin uudestaan johtoon Santeri Rekolan maalilla. Heti seuraavassa vaihdossa Heikki Hirvisuo naulasi pelin 5-3:een, ja kun VSS ei enää onnistunut kuin yhden maalin värkkäämään, jäivät pisteet kokonaisuudessaan Paraisille.

-"Kaksi ensimmäistä erää meni meiltä ohi pelistä ja haettiin syitä sieltä täältä. Kolmanteen tehtiin pieni taktinen muutos, ja päästiin peliin paremmin kiinni. On myös valmennuksen otettava oppia tästä itse ja reagoitava paremmin. Kolmanteen koottiin rivit hienosti ja laitettiin haalarit niskaan. Joukkue päätti tauolla, että tämä peli käännetään ja ruvetaan tekee töitä ja mennään sinne sota-alueelle mistä niitä maaleja tehdään. Käytettiin myös kaverin eilinen pitkä peli hyödyksi, kun rupesi jalka liikkumaan niin kaveri tippui vauhdista", Wolves-koutsi Marko Vehmanen analysoi lauantain ottelua. -"Huomista ajatellen otetaan tästä kolmas erä mukaan ja ollaan huomenna taas pelivalmiina heti alusta. Kolmoskentälle pitää antaa kiitosta tämän päivän pelistä. Pelasivat juuri sitä peliä mitä heidän pitää ja siihen vielä kirsikkana kakun päälle kaksi erittäin komeaa ja tärkeää maalia. Katse huomiseen!", Vehmanen jatkaa.

SCW jatkaa pelejään siis heti huomenna Forssassa, kello 18 alkavassa matsissa vastaan asettuu FoSu.

//DL

 

Pöytäkirja: https://salibandy.fi/tulospalvelu/ottelut/244239/yhteenveto

Ottelun kolme Sutta (by Marko Vehmanen):

*** Santeri Rekola, Oskari Kajander, Anton Wikström, Eetu Niemi, Joona Kaario

** Oskari Laaksonen

* Heikki Hirvisuo, Patri Filatoff

  • albi.jpg
  • autotarvike.png
  • fredrik.jpg
  • Suomen_Pumppaamohuollot_pisaralogo_vektoroitu.jpg
  • stadium.jpg
  • trpgroup2.jpg
  • op_valk.png
  • mehilainenneo_white.png
  • manhattancity_white.jpg

Matsikalenteri

ma ti ke to pe la su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31