Lauantain kärkikamppailu päättyi SC Toivon voittoon lukemin 5-6 (0-4,0-0,5-2).

SC Toivo tuli ryminällä otteluun ja avasi maalihanat jo toisella peliminuutilla ja laittoi heti hetkeä myöhemmin pelin jo 0-2:een. Toivo käytti tylysti paikkansa ja pystyi vielä erän loppupuolella tuplaamaan johtonsa 0-4-taukolukemiksi. Ihan jo numeroiden perusteellakin Wolvesin valmistautuminen meni penkin alle.

Toiseen erään Wolves sai peliään kasaan, ja peli tasoittui huomattavasti. Wolvesillakin oli muutama paikka rikkoa kuparinen, mutta erän ainoaksi tilastomerkinnäksi jäi erän lopulla tullut Toivo-jäähy.

Jäähyä jäi kolmanteen erään 40 sekuntia, ja se onnistuttiinkin Patri Filatoffin toimesta hyödyntämään. Kavennusmaali jäi kuitenkin hetkelliseksi iloksi, sillä vain 38 sekuntia myöhemmin vierailija oli tehnyt kaksi osumaa ja peli oli 1-6. Erän räväkkä alku sai vielä jatkoa, Toni Hurmeen osuessa ylivoimalla ajassa 33.19.

Seuraavat minuutit mentiin maaleitta, ja aika alkoi vääjäämättä käymään vähiin. Wolves otti maalivahdin pois jo noin 5 minuuttia ennen loppua, ja ajassa 42.23 Krister Mähönen osui SCW:n pelatessa ylivoimaa kuudella neljää vastaan. Wolves jatkoi maalin jälkeen pyöritystä oma maali tyhjänä. Ottelun viimeisellä minuutilla taululla oli vielä kolmen maalin ero, joten eihän siinä pitänyt olla mahdollisuuksia. Niin vain Hurme ja Mähönen iskivät ottelun toiset osumansa (Mähösen 5-6-maali ajassa 44.44) ja aivan viimeisillä sekunneilla Wolves pääsi jopa maalipaikkaan, josta olisi voitu sinetöidä kaikkien aikojen tasoitusmaali, mutta tällä kertaa ei niin tarunhohtoista loppua sentään saatu.

-"Joukkueelle iso kiitos, että tultiin jossain määrin vielä peliin mukaan. Pieni ripaus onnea, niin lukemat olisivat voineet olla tasan", kommentoi ottelua Wolvesin pääkäskyttäjä Marko Vehmanen. "Pelin alku muistutti vähän SalPa-peliä. Siinä annettiin kolme eteen ja tultiin vielä tasoihin. Tänään neljä eteen oli liikaa, eikä siitä kunnolla toivuttu. Nuollaan haavat ja mennään eteenpäin", Vehmanen päättää.

SC Toivolle siis kärkimatsista pisteet ja puhtaalla pelillä edelleen kärkipaikka. Wolves jatkaa sarjakakkosena, sillä tänä viikonloppuna ei muita otteluita pelattu. Wolves jatkaa menoa viikon päästä sunnuntaina, kun vastassa on sarjataulukon toinen ääripää TVA.

//DL

 

Tilastot: https://salibandy.fi/tulokset/#/ottelu/sc-wolves-sc-toivo/3517/3315

Ottelun kolme Sutta (by Marko Vehmanen):

*** Toni Hurme
** Krister Mähönen
* Karl Nyqvist

  • petja.jpg
  • Suomen_Pumppaamohuollot_pisaralogo_vektoroitu.jpg
  • autotarvike.png
  • bws.jpeg
  • crossgym_logo-02.jpg
  • KSM_Manhattan.png
  • target_white.png
  • op_parainen.png
  • mehilainenneo_white.png

Matsikalenteri